3 aylık bebeğimle yaşadığım problem

Benim bebeğim 8.00-8.30 gibi uyuyor. Ben yurtdışındayım böyle bi düzen var burda. Doktorlar da bunu öneriyor. Sizin yavaştan uyku saatlerini düzenlemeniz gerekiyor internete wake Window yazıp ayına göre uyku ve uyanma saatine bakabilirsiniz. Bence ayakta sallamanız çok sıkıntılı. Tekrar uykuya dönmek için yine sallanmak ister. Yol yakınken bu ayakta sallama işinden dönün.

Merhaba siz nasil uyutuyorsunuz?

Hic korkmayin doktor saglikli dediyse. Oyle duzenli uyuyan bebek azdir. Gazi vardir sanci giriyordur. Benim bebegimde ayniydi. Tuvaletimi saatlerce tuttugumu bilirim. Bir ara bende banyoya sepet hazirlamistim bebegi sepete yatirip klozete oturuyordum napayim caresizlik... probiyotikli myflor gibi gaz damlalari, dikkatli beslenme, ve 1 ay daha sure her seyi kolaylastiracak.. Allah saglik versin. Her bebek oyle uzun sure uyumaz 3 aylikken. Hatta 7-8 aylarda tum gece uyurlar genelde hatta oda her gece olmaz.. yeterki saglikli olsunlar. Gececek hepsi.

Ahhh ben yazmışim o günler kolikmis meğer zordu geçti gitti. Şuan 7.5 aylık oldu hala uyumuyor mesela dün gece 2 de tam uykuya geçti artık sorunu ne anlamıyorum. Çok zorluyor diş mi acaba hala patlamadi gitt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…