• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 aylık bebeğimin çıkardığı sesler

minikoglusum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2011
81
25
98
Antalya
mrb kızlar benm bebeğim yaklaşık 3 aylık.ama şimdiden bazı sesleri çıkarıryor .ınneeeee deyişi var sanki anne diyoır.babamıza çok güzel karsılık veriyor .eşim agu de diyor resmen eşimi tekrarlıyor.aga de diyor aga diyor.veeee son bomba kucak istedi ama ben kucağa almadım annnneeee diye bir bağirdı ya ne bilim resmen anne dedi.sizler nasıl deneyimler yaşadınız paylaşalım

valla benim kızım yarın 2 aylık olacak. aynen senin bebiş gibi özellikle sabahları acayip sesler çıkarıyor. çırpına çırpına benim çıkardığım sesleri taklit etmeye çalışıyor ve o kadar heyecanlanıyor ki inanamazsınız:)) babanesi hayretler içerisinde kalıyor. gerçi ben 8 aylıkken yürüyebilen ve konuşabilen bir bebekmişim. kızım da bana çekmiş demekki:))

Ayyyy yerim onlari ben ya cok tatlilardir simdi masallah, Allah im hayirli uzun omurler nasip etsin insallah

ve tabi darisi bana bende bebisimi kucagima alip o gunleri gorurum insallahhhh:16:

benimde bebeğim 2,5 aylık ve oda sesler çıkarıyor eeeeeeuuuuuu gibi ewet sankı anne der gibi vede sesli gülüyor sanki kahkaha atıyor yavrum rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın cok sevimliler

benim kızım 3,5 aylık.1 aylıkken agulamaya başladı ve çogürültülü bir bebekti.ama ne olduysa 1 haftadır doğru dügün agulamıyor bile.gargara yapar gibi ses çıkarıyor sürekli.

mrb kızlar benm bebeğim yaklaşık 3 aylık.ama şimdiden bazı sesleri çıkarıryor .ınneeeee deyişi var sanki anne diyoır.babamıza çok güzel karsılık veriyor .eşim agu de diyor resmen eşimi tekrarlıyor.aga de diyor aga diyor.veeee son bomba kucak istedi ama ben kucağa almadım annnneeee diye bir bağirdı ya ne bilim resmen anne dedi.sizler nasıl deneyimler yaşadınız paylaşalım

aynen benim oğlum da 2 aylık ve ınneeee diyor sanki anne demiş gibi geliyor bana da =)

Back