• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 3 aylık bebeğimin bağırsaklarında amip ??

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

enemine

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2007
306
1
621
İstanbul
kızlar bilgisi olan war ı bebeğim son zamnalarda çok ağlamaya başladı biz şımarıklıktan zannediyorduk gezdirince susuyordu yatırınca durunca ağlıyordu
kontrol sırasında doktorun yanındada ağladı we dışkı testi istedi amip saptandı :çok üzgünüm:

ee ne olacakmış şimdi canım geçmiş olsun belirtileri sadece bunlar mıydı?

geçmi olsun canım.Bu tür canlılar için tek yapmak gereken temizliğe önem vermek.Su veriyorsan çok iyi kaynat.Bebişin bağışıklığı da zayıfamış olduğundan bol emzir.Bildiğim kadarıyla 10-15 günlük antibiyotik tedavisinden sonra iyileşiyor.

evet antibiyotik werdi 5 gün kontrol edilecek ben anne sütü dıışında hiçbirşey wermiyorum nasıl oldu anlamadım

belirtileri;
kakasında bi kaç gü yeşilimsi şeler wardı (ama o ara salata çok tüketiyordum)
çok ağlıyordu ama gezdirince susuyordu bazrn sallayıncada susuyordu ama gaz çıkarması normaldi ben bişi annamadım :):)

canım göremediğimiz o kadar bakteri-parazit var ki...Her şekilde bulaşmış olabilir.Mikropların bulaştığı bir şeyi ellemiştir,elini de ağzına götürmüştür.Tekrar geçmiş olsun.

aynı sey bızdede cıktı yaklasık 1 haftadır ılac verıyorum cok az bır duzelme var..ne lanet bır mıkropmus ya. o kadar da dıkkat edıyorum temızlıgıne ama gecmedı yınede tam olarak. bu arada bır belırtıde dıskıda kan olmasıı ınce bır damar gıbı.

Benimde bebeğim aynı sorunla karşılaştı ama yavrucum ishal oldu biz öle farkettik sonra tabi çok acı bir ialacı vardı doktor çaresine baktı ilaçlarını ihmal etme bence geçmiş olsun

Back