- 30 Mayıs 2018
- 8
- 6
- 6
- 29
- Konu Sahibi AlvinasMother
-
Malesef kayb ettikNolur Allah'ım hiçbir anneyi evladiyla sinama. Nasıl bebeğin iyi mi???
Çok üzüldüm... Ne desek boş ama Allah sabrınızı arttırsınMalesef kayb ettik(
Cennetin güzel MELEYİ oldu. Zaten isminin anlamida buydu. Cennet kadar güzel kiz... annen seni çok özledi meleyim.
Malesef kayb ettik(
Cennetin güzel MELEYİ oldu. Zaten isminin anlamida buydu. Cennet kadar güzel kiz... annen seni çok özledi meleyim.
Malesef kayb ettik(
Allah yavruna acil sifa versin insallah safi ismiyle
Oyy icim gitti mesajini görünce Allahim sabir versinnYavrusunu kaybetmiş
Oyy icim gitti mesajini görünce Allahim sabir versinncok aci cok.. Melek oldu yavrusu sefaatcisi olsun insallah
Amin canim amin..Amin kardeşim Rabbim bu dünyada kavuşamayan bütün anneleri cennetinde kavuştursun:-( o hanımın bebeğini kaybettiği mesajı okuyunca dayanamadım ağladım:-(..
Bu arada Rabbim seni de yavruna sağsalim kavuştursun
Amin canim amin..
Allah razi olsun canim seninde varsa cocuklarin sana bagislasin
Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah allah sana bagislasin rabbim umutlarini bosa goturmesin bacim allah yardimcin olsun
3 ay önce yazılmış bebeğiniz şu anda nasıl sağlık durumu nasıl dönerseniz çok sevinirimMerhaba anneler ve anne olmayan tüm kadinlar...
Kızım 34 haftalik prematüre doğdu.Hastaneden çiktiktan sonra bebeğim ememiyor. Emse de yorulup terliyordu. Doktora götürdük prematüre olduğu için yoruluyor sagip ver dedi. Bi süre böyle devam etti.
Bi sabah bebegim uzun süre ağladi ve kasilarak morarip kaldi. Ayki günde iki kez olunca başka kalp doktoruna götürdük. Pulmoner Hipertansiyon (PH) hastaligi varmiş. Yemek yerken yorulmasi ve kilo almamasinin nedeni olan o hastalikmiş. Malesef ki tedavisi yok. Bi kaç ilaçla sadece ömrünü uzatiyorlar. Bu yazimi okuyan tüm annelerden bebegim için dua istiyorum.
Biz teşhisinde çok geç kaldik. Sizin de etrafinizda , akrabanizda bebekleri yemek yerken yorulan, terleyen, kilo alimi zayif olan ve ağlarken kasilip moraran bebekler varsa mutlaka ailelerini bilgilendirin. Lütfen!!!
Meleyim, Annen Seni Çok Seviyor...
Malesef kayb ettik. 1 yil olacak. Şimdi anne olmaya korkuyorum ayni şeyleri yeniden yaşama korkusu var.3 ay önce yazılmış bebeğiniz şu anda nasıl sağlık durumu nasıl dönerseniz çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?