3 aylik bebeğimi gözlerimin önünde kayb ediyorum :((

Malesef kayb ettik (
Cennetin güzel MELEYİ oldu. Zaten isminin anlamida buydu. Cennet kadar güzel kiz... annen seni çok özledi meleyim.

Başınız sağolsun kardeşim
Öyle duygulandımki şuan gözlerimden yaşlar süzülüyor... Allah sizi cennette kavuştursun meleğini orda doyasıya koklarsın inşAllah. Çok kötü oldum
Allah size yüreğinizdeki yangını bi nebze söndürecek sağlıklı evlatlar nasip etsin

Allah sabır versin, dayanacak güç versin. Çok üzüldüm. Allah minik meleğinden ayrı kalmak istememiş, en azından çook mutlu olacağını biliyoruz.

Oyy icim gitti mesajini görünce Allahim sabir versinn cok aci cok.. Melek oldu yavrusu sefaatcisi olsun insallah

Amin kardeşim Rabbim bu dünyada kavuşamayan bütün anneleri cennetinde kavuştursun:-( o hanımın bebeğini kaybettiği mesajı okuyunca dayanamadım ağladım:-(..
Bu arada Rabbim seni de yavruna sağsalim kavuştursun

Amin canim amin..
Allah razi olsun canim seninde varsa cocuklarin sana bagislasin

Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah allah sana bagislasin rabbim umutlarini bosa goturmesin bacim allah yardimcin olsun

Allah sabırlar versin kardeşim, dayanacak güç versin, inşallah meleğinizin acısını bi nebze olsun azaltabilecek başka yavrularınız vardır ya da olur inşallah. Rabbim kimseyi çocuğuyla sınamasın

Rabbim sabirlar versin cennet kokulunuz öbür dunyada sefaatciniz olur insallah içim titredi

3 ay önce yazılmış bebeğiniz şu anda nasıl sağlık durumu nasıl dönerseniz çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…