3 aylik bebeğimi gözlerimin önünde kayb ediyorum :((

AlvinasMother

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2018
8
6
6
29
Merhaba anneler ve anne olmayan tüm kadinlar...

Kızım 34 haftalik prematüre doğdu.Hastaneden çiktiktan sonra bebeğim ememiyor. Emse de yorulup terliyordu. Doktora götürdük prematüre olduğu için yoruluyor sagip ver dedi. Bi süre böyle devam etti.

Bi sabah bebegim uzun süre ağladi ve kasilarak morarip kaldi. Ayki günde iki kez olunca başka kalp doktoruna götürdük. Pulmoner Hipertansiyon (PH) hastaligi varmiş. Yemek yerken yorulmasi ve kilo almamasinin nedeni olan o hastalikmiş. Malesef ki tedavisi yok. Bi kaç ilaçla sadece ömrünü uzatiyorlar. Bu yazimi okuyan tüm annelerden bebegim için dua istiyorum.

Biz teşhisinde çok geç kaldik. Sizin de etrafinizda , akrabanizda bebekleri yemek yerken yorulan, terleyen, kilo alimi zayif olan ve ağlarken kasilip moraran bebekler varsa mutlaka ailelerini bilgilendirin. Lütfen!!!

Meleyim, Annen Seni Çok Seviyor...

Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah, şu mübarek günlerin hürmetine evladınıza şifa versin rabbim, hiçbirimizi evlat acısı ile sınamasın :dua: :cry:

Rabbim sifa versin insallah mucize olur yavrunuzu size bagislasin Rabbim. Benimde erken dogum riskim var gün sayiyorum inanin bir gün daha atlattik sükür diyerek..

Allah yâr ve yardımcınız olsun çok zor bir durumdur anlamaya çalışıyorum sizi rabbim bir an önce şifasını versin mucize olsun sağlığına kavuşsun inşallah

Allah yardimciniz olsun, dilerim yavrunuzu size bagislasin uzun omurler versin

Back