Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi3 aylık bebeğimi biberona nasıl alıstırabilirim ? Sütüm kesildi önerileri ve tavsiyeler ?
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
3 aylık bebeğim var anne sütü ve göğsümü istiyor ama bu ay hep sütüm kesildi zaten tek göğüsle emziriyordum suan sütüm Yok biberon tutmuyor mamayı kaşıkla veriyorum içmiyor ne yapabilirim ? Çok üzücü ve yorucu
Bir aydır uğraşıyorum sütüm için çok az geliyor bazen hiç gelmiyor bu yüzden mama vermem lazım artık bende pes ettim çok güzel kilo alıyordu süt kesilince kilo alımıda yavaşladı bu yüzden daha fazla bekleyemem
Bir aydır uğraşıyorum sütüm için çok az geliyor bazen hiç gelmiyor bu yüzden mama vermem lazım artık bende pes ettim çok güzel kilo alıyordu süt kesilince kilo alımıda yavaşladı bu yüzden daha fazla bekleyemem
Sütünüz için rezene çayı ve pekmez öneririm çok güzel süt yapıyor.biberon içinde damaklı başlıklar var kızım yuvarlak başlıkla içmiyor damaklı baslik öneririm
3 aylık bebeğim var anne sütü ve göğsümü istiyor ama bu ay hep sütüm kesildi zaten tek göğüsle emziriyordum suan sütüm Yok biberon tutmuyor mamayı kaşıkla veriyorum içmiyor ne yapabilirim ? Çok üzücü ve yorucu
Philips avent biberonu öneririm ucu anne göğüsüne benziyor ben ikizlerimi bu biberon sayesinde 10 ay emzirdim hem mama yediler hem emdiler. Birde biberonu dilinin üstüne yerleştirdiğinden emin ol ve biberonu aşağı yukarı hareket ettirerek damağını uyar.
Kızım 1 yaşında. 4.ayda anne sütünü tamamen bıraktı ondan öncede tek göğüs emmeye başlamıştı bazı bebekler tek göğüslü emerken pozisyondan dolayı daha rahat hissediyorlarmış sütün kesilmesi durumu yok aslında. Stressiz ortam, yediğiniz yiyeceklere dikkat edin Sütünüz artar. Asla mamayı tavsiye etmem Biberon Emzik kullanmayın anne sütü gibisi yok