3 aylik bebeğime yardım

Hipekk

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2012
8
0
16
Adana
Kizlar ben yeni bir uyeyim. Cok seker bir kızım var Allah a şükür. Tam3 aylik. Hersey yolundayken birkaç haftadır kızımın kaslari uzamaya başladı. Bununla birlikte kaş arasındaki tuyleri de hic gorunmuyorken artık iyi e uzadı ve siyahlasti. 3 aylik bebegim tek kaş oldu neredeyse. Alnindaki tuyleri de haladuruyor. Tecrübeli annelere sorum,bu tüyler dokulur mü? Kaşlarinin arası açılır mı? Ben hic böyle kaşlari olan bir bebek görmedim. Cok korkuyorum. Lütfen bildiklerinizi paylaşın benimle.

Cnm benimde 4 aylik bir kızım var alnindaki tüyler dökülmedi hala 6. ayda dökülürmüş galiba ama kas uzaması icin bı yorum yapamicam ailenizde kalın karlı biri varsa ona çekmiş olabilir

Minicik bebeğimde bu kaşların ne işi var yaaa! Cok kafaya takiyorum kızlar. Her kızıma bakışımda direk kaşlari görüyorum. Bunlardan kurtulmanın bı yolu yok Mudur? Geçeceğini bilsem beklemeye de raziyim amaaaaa. Bilmem ki

kaşlarla ilgili pek bilgim yok ama benim kızımda baya kıllı doğdu alnı kulakları baya bi tüylüydü.zamanala döküldüler ama alnnında hala kıl var 1 yaşına girdi güneşte baya belli ama olsun
rabbim başka dert vermesin siz bence bu kadar dert etmeyin. kimisi kolsuz bacaksız doğuyor alt tarafı kıl takmayın derim ben.esmer tenliler biraz kıllı oluyor malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…