Bebek bezinin markasını değiştirebilirsiniz. Benim oğlumda yeni doğduğu zaman öyle leke olmuştu bizde tecrübesiz olduğumuz için korkmuştuk hatta çocuk daha birkaç günlük olduğu için eşim bebek bezini alıp hastaneye götürecekti. Sonra bi eczacı tanıdığı arayıp sorduk o da çok az az su ver demişti. Bide başka marka bebek bezi deneyin demişti primalarda çok oluyor sanırım.Sadece anne sütü verdim su ihtiyacı yoktur diye havalar çok sıcak malum. İki gündür bir iki çay kasigi su verdim ancak idrarinde turuncu lekeler görüyorum bugün. Netten araştırdım susuz kalmış . Peki şu ne kadar vereceğim hazır su olur mu
Su verdiniz mi ne kadar verdinizBebek bezinin markasını değiştirebilirsiniz. Benim oğlumda yeni doğduğu zaman öyle leke olmuştu bizde tecrübesiz olduğumuz için korkmuştuk hatta çocuk daha birkaç günlük olduğu için eşim bebek bezini alıp hastaneye götürecekti. Sonra bi eczacı tanıdığı arayıp sorduk o da çok az az su ver demişti. Bide başka marka bebek bezi deneyin demişti primalarda çok oluyor sanırım.
Çok aşırı küçük biberonlar varya tuzluğa benziyorlar ona koyup veriyordum ama tabi hepsini değil bide ben şubat ayında doğum yaptım yani sıcak değildi ama yinede bir iki çay kaşığı kadar içiyordu. Şimdi hava çok sıcak siz biraz daha fazla verebilirsiniz. Ayrıca kendinizde çok su için sütten de geçer o şekilde.Su verdiniz mi ne kadar verdiniz
Anne sütü aliyormu yada mamaBenin bebeğim 4 buçuk aylık havalar ısındığından beri veriyorim.. minik biberonu 1 haftda bitiriyoruz işte..
Aynen o lekeler susuzluktan ve böbreğe çok zarar havalar çok sıcak ben normal içme suyunu veriyorum ya da kaynamış beklemiş su küçük biberonlara 20/30 ml kadarSadece anne sütü verdim su ihtiyacı yoktur diye havalar çok sıcak malum. İki gündür bir iki çay kasigi su verdim ancak idrarinde turuncu lekeler görüyorum bugün. Netten araştırdım susuz kalmış . Peki şu ne kadar vereceğim hazır su olur mu
İkisi birlikte canmAnne sütü aliyormu yada mama
Doktora sor yda saglk ocağına mamayi kac cc iciyorsa syle onlar ver yda verme diye yönlendirirSadece anne sütü verdim su ihtiyacı yoktur diye havalar çok sıcak malum. İki gündür bir iki çay kasigi su verdim ancak idrarinde turuncu lekeler görüyorum bugün. Netten araştırdım susuz kalmış . Peki şu ne kadar vereceğim hazır su olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?