Bebek Beslenmesi 3 aylik bebegime kac cc sut vermeliyim?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Emme problemi

• 3 aylik bebek

OY: 0 0,0%
  • Emme problemi

OY: 1 100,0%

• Ankete Katılan
    1

Gozdeberat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2017
5
0
1
31
Merhaba arkadaslar.
Benim 3 aylik bi bebegim var dogdugundan beri dogru duzgun beni emmiyor 5 dk yada 10 dk anca doktorum on sutu alip yagli sutu biraktigini soyledi. Emdigi emiyo emmedigini ise pompayla sagip siringayla veriyorum. Ama ne kadar gogsumden ictigini bilmiyorum 5 dk emdikten sonra 75 cc sut veriyorum. Sizce azmi? Benim gibi olan anneler siz ne yapıyorsunuz?

Selam cnm ben emzirmiyorum sutum olmadigi icin hazir mama ile besliyorum 2, 2 bucuk saate bir 120cc süt iciyo benim kizimda 3 aylik, az mi cok mu bende bilmiyorum birdahaki dr kontrolunde sorucam insallah :)

Benim bebgime doktor 2.ay kontrolunde mamayi 90 cc hazirla ictigibi icer demisti. O sekilde hazirliyorum 2 saatte bir iciyor. 75 cc az gibi.

Emdiginde ne kadar ictigini bilmiyorum. Cok verdigimde de beni emmek istemiyor. Dr. Da bisey soylemiyo su kadar diye 5.476 kilo dogdunda 3 kiloydu siringayla vere vere anca okadar oldu. Iyimi azmi bilemiyorum. Birde cevre etkeni var zayif zayif diye basimdalar daha cok strese giriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…