• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 3 aylik bebegime kac cc sut vermeliyim?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Emme problemi

• 3 aylik bebek

OY: 0 0,0%
  • Emme problemi

OY: 1 100,0%

• Ankete Katılan
    1

Gozdeberat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2017
5
0
1
31
Merhaba arkadaslar.
Benim 3 aylik bi bebegim var dogdugundan beri dogru duzgun beni emmiyor 5 dk yada 10 dk anca doktorum on sutu alip yagli sutu biraktigini soyledi. Emdigi emiyo emmedigini ise pompayla sagip siringayla veriyorum. Ama ne kadar gogsumden ictigini bilmiyorum 5 dk emdikten sonra 75 cc sut veriyorum. Sizce azmi? Benim gibi olan anneler siz ne yapıyorsunuz?

Selam cnm ben emzirmiyorum sutum olmadigi icin hazir mama ile besliyorum 2, 2 bucuk saate bir 120cc süt iciyo benim kizimda 3 aylik, az mi cok mu bende bilmiyorum birdahaki dr kontrolunde sorucam insallah :)

Benim bebgime doktor 2.ay kontrolunde mamayi 90 cc hazirla ictigibi icer demisti. O sekilde hazirliyorum 2 saatte bir iciyor. 75 cc az gibi.

Emdiginde ne kadar ictigini bilmiyorum. Cok verdigimde de beni emmek istemiyor. Dr. Da bisey soylemiyo su kadar diye 5.476 kilo dogdunda 3 kiloydu siringayla vere vere anca okadar oldu. Iyimi azmi bilemiyorum. Birde cevre etkeni var zayif zayif diye basimdalar daha cok strese giriyorum

Back