- 15 Ocak 2023
- 2.699
- 1.032
- 53
- Konu Sahibi Butterfly193
-
Doğum yapmış olmanız, emziriyor olmanız sizi gebelikten korumaz. Eğer herhangi bir yöntemle gebelikten korunmadı iseniz veya kazara oldu vs gibi bir durum mevcutsa olmanız ihtimali her zaman var.3 aylık bebeğim var hamile olabilir miyim 40 gün kanamadan 1 hafta sonra adet oldum 1 ay geçti tekrar oldum şimdi adetim 5 gün gecikti tekrar hamile kalmış olabilir miyim erken gebelik testi yaptım bı saat önce negatif çıktı sizce adet düzensizliği mi yaşıyorum adet olmak için ne yapmalıyım
Umarım negatif sonuç doğrudur şuan kan verememKan vermeden bişey yapmayın eğer korunmasız ilişki varsa
Test yaptım negatif çıktı prezervatif ile korunuyoduk ama eşim yırtık olduğunu söyledi o yüzden şüphem var ama testte negatif erken gebelikDoğum yapmış olmanız, emziriyor olmanız sizi gebelikten korumaz. Eğer herhangi bir yöntemle gebelikten korunmadı iseniz veya kazara oldu vs gibi bir durum mevcutsa olmanız ihtimali her zaman var.
Doğum sonrası lohusalık dönemi sonunda ilişkiye girmeye başladıktan sonra mutlaka korunmanız gerekiyor.
Adet düzeninizde değişimler olabilir ama hormonlar normale dönünce geri eski haline gelir muhtemelen.
Maalesef prezervatifin yırtık olduğunu dair bı şüpheŞüpheli ilişki var mı ?
Maalesef prezervatifin yırtık olduğunu dair bı şüphe
O zaman ihtimalin yüksek, bence bir kan testi ver. Hakkında hayırlısı olsun.
Umarım , seni korkutmak gibi olmasın ama burda başka bir üyeye de yazmıştım eltim bebeği tam 3 aylıkken 2. Ye hamile kaldı. 2. Bebeği doğduğunda ilk bebek tam 1 yasindaydiAllah olmayanlara nasip etsin inşallah henüz çok erken umarım böyle bı şey olmaz
Hazır değilim gerçekten ve ilk bebeğim biraz zor oldu benim tedaviyle felsn eşimde böbrek hastası böbrek hastası olan insanlarin da çocuğu olmaz derler o yüzden inşallah adet düzensizliği olmuştur tek duam bu şuanUmarım , seni korkutmak gibi olmasın ama burda başka bir üyeye de yazmıştım eltim bebeği tam 3 aylıkken 2. Ye hamile kaldı. 2. Bebeği doğduğunda ilk bebek tam 1 yasindaydi
Eltin adeti kaç gün gecikince öğrendi acabaUmarım , seni korkutmak gibi olmasın ama burda başka bir üyeye de yazmıştım eltim bebeği tam 3 aylıkken 2. Ye hamile kaldı. 2. Bebeği doğduğunda ilk bebek tam 1 yasindaydi
İnşallah gerek kalmaz 5 gün gecikmisti olsa erken gebelikte çıkmaz mıydıDüzensizlik olur bir kaç ay negatifse korkmayın zaten haftaya tekrar idrar testi yaparsınız netleşir
Çıkardı olsa günlere takılmayın çok rahim kendini anca toparlıyor düzene girene kadar karısır bir 6 ayİnşallah gerek kalmaz 5 gün gecikmisti olsa erken gebelikte çıkmaz mıydı
Valla rahatlattin beni biraz teste çıkmadı ama kan vermeye gidicektim korkudan inşallah bir an önce adet olurum da prezervatifle korunma da risk oluyo neyle korunabilirim sizce testim böyleÇıkardı olsa günlere takılmayın çok rahim kendini anca toparlıyor düzene girene kadar karısır bir 6 ay
Yok canım net negatif spiral yada deri altı implant taktır sen ne olur ne olmaz ikiside emzirme döneminde kullanılabiliyorValla rahatlattin beni biraz teste çıkmadı ama kan vermeye gidicektim korkudan inşallah bir an önce adet olurum da prezervatifle korunma da risk oluyo neyle korunabilirim sizce testim böyle
Doğum kontrol hapı kullanamam değil miYok canım net negatif spiral yada deri altı implant taktır sen ne olur ne olmaz ikiside emzirme döneminde kullanılabiliyor
Süte geçebilir ilaçlarDoğum kontrol hapı kullanamam değil mi
Başka yöntem bulucazSüte geçebilir ilaçlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?