• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 aylık bebeğim var

Butterfly193

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2023
2.699
1.032
53
3 aylık bebeğim var hamile olabilir miyim 40 gün kanamadan 1 hafta sonra adet oldum 1 ay geçti tekrar oldum şimdi adetim 5 gün gecikti tekrar hamile kalmış olabilir miyim erken gebelik testi yaptım bı saat önce negatif çıktı sizce adet düzensizliği mi yaşıyorum adet olmak için ne yapmalıyım

3 aylık bebeğim var hamile olabilir miyim 40 gün kanamadan 1 hafta sonra adet oldum 1 ay geçti tekrar oldum şimdi adetim 5 gün gecikti tekrar hamile kalmış olabilir miyim erken gebelik testi yaptım bı saat önce negatif çıktı sizce adet düzensizliği mi yaşıyorum adet olmak için ne yapmalıyım
Doğum yapmış olmanız, emziriyor olmanız sizi gebelikten korumaz. Eğer herhangi bir yöntemle gebelikten korunmadı iseniz veya kazara oldu vs gibi bir durum mevcutsa olmanız ihtimali her zaman var.
Doğum sonrası lohusalık dönemi sonunda ilişkiye girmeye başladıktan sonra mutlaka korunmanız gerekiyor.
Adet düzeninizde değişimler olabilir ama hormonlar normale dönünce geri eski haline gelir muhtemelen.

Doğum yapmış olmanız, emziriyor olmanız sizi gebelikten korumaz. Eğer herhangi bir yöntemle gebelikten korunmadı iseniz veya kazara oldu vs gibi bir durum mevcutsa olmanız ihtimali her zaman var.
Doğum sonrası lohusalık dönemi sonunda ilişkiye girmeye başladıktan sonra mutlaka korunmanız gerekiyor.
Adet düzeninizde değişimler olabilir ama hormonlar normale dönünce geri eski haline gelir muhtemelen.
Test yaptım negatif çıktı prezervatif ile korunuyoduk ama eşim yırtık olduğunu söyledi o yüzden şüphem var ama testte negatif erken gebelik

🥺 Allah olmayanlara nasip etsin inşallah henüz çok erken umarım böyle bı şey olmaz
Umarım , seni korkutmak gibi olmasın ama burda başka bir üyeye de yazmıştım eltim bebeği tam 3 aylıkken 2. Ye hamile kaldı. 2. Bebeği doğduğunda ilk bebek tam 1 yasindaydi🥹

Umarım , seni korkutmak gibi olmasın ama burda başka bir üyeye de yazmıştım eltim bebeği tam 3 aylıkken 2. Ye hamile kaldı. 2. Bebeği doğduğunda ilk bebek tam 1 yasindaydi🥹
Hazır değilim gerçekten ve ilk bebeğim biraz zor oldu benim tedaviyle felsn eşimde böbrek hastası böbrek hastası olan insanlarin da çocuğu olmaz derler o yüzden inşallah adet düzensizliği olmuştur tek duam bu şuan 😐

Düzensizlik olur bir kaç ay negatifse korkmayın zaten haftaya tekrar idrar testi yaparsınız netleşir

Çıkardı olsa günlere takılmayın çok rahim kendini anca toparlıyor düzene girene kadar karısır bir 6 ay
Valla rahatlattin beni biraz teste çıkmadı ama kan vermeye gidicektim korkudan inşallah bir an önce adet olurum da prezervatifle korunma da risk oluyo neyle korunabilirim sizce testim böyle

Eklentiler

• IMG_20250107_141414.jpg
    IMG_20250107_141414.jpg
    60 KB · Görüntüleme: 10
Valla rahatlattin beni biraz teste çıkmadı ama kan vermeye gidicektim korkudan inşallah bir an önce adet olurum da prezervatifle korunma da risk oluyo neyle korunabilirim sizce testim böyle
Yok canım net negatif spiral yada deri altı implant taktır sen ne olur ne olmaz ikiside emzirme döneminde kullanılabiliyor

Back