• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 aylık bebeğim uyanıkken ne emiyor ne biberon alıyor. Ne yapmalıyım

elza82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
473
19
46
Bursa
2 aylıkken kolik saatlerinde emmemeye başlamıştı. derken 2 3 ay arası gündüz saatlerinde zorakiye döndü.şimdi ise her ne yaparsam yapayım emmiyor. sadece sallayarak yarı uykuya geçiriyorum öyle. memeyi görünce gülücükler atan çocuk çığlık çığlığa ağlıyor. biberon almıyor. kaşıkla yarısı yere yarısı göğe. 1 ay sonra işe başlayacağım daha neler ypabilirim.

2 aylıkken kolik saatlerinde emmemeye başlamıştı. derken 2 3 ay arası gündüz saatlerinde zorakiye döndü.şimdi ise her ne yaparsam yapayım emmiyor. sadece sallayarak yarı uykuya geçiriyorum öyle. memeyi görünce gülücükler atan çocuk çığlık çığlığa ağlıyor. biberon almıyor. kaşıkla yarısı yere yarısı göğe. 1 ay sonra işe başlayacağım daha neler ypabilirim.

çokk geçmiş olsun ara ara bebekler öyle şeyler yaparlar tabiki altında önemli bir sebeb yoksa

çokk geçmiş olsun ara ara bebekler öyle şeyler yaparlar tabiki altında önemli bir sebeb yoksa

ne kadar sürer acaba. ağlarken bi daha hiç beslenmek istemezmiş gibi ağlıyor. birde 3 aylık bebek kaç sat aralıkla beslenmeli emzirilmeli acaba. ona göre salaıp uyutucam.

bende aynı dertten muzdaribim dün kızımı doktora götürdük idraryollarından enfeksiyon kapmış bebeğim sende götür bir tahlil yaptır derim

en çok kız çocuklarında görülüyormuş öyle dediler huzursuzluğuda buna bağı inş. iyi olurlar

bende yağımda sallarken veriyorum mamasını

bebeğinizin kilosu iyiyse 3 saatte bir besleyin gerçi bebeklerin dünyası anlaşılmaz beniz kızım bebekken saat başı emerdi
bebeğinizin huzursuzluğu idrar yolu enfeksiyonundanda olabilir
nacizane önerim bebekler için papatya ve rezene çayları var onlarda biraz verirseniz oda rahatlatır

benim bebeğimde bi dönem yemek için illaki uyumak isterdi.ek gıdaya geçince düzeldi.ben sadece biberonla besledim anne sütünüde mamayıda biberonla aldı.eğer bi rahatsızlığı yoksa bu en fazla 1 ay süren geçici bi dönem yani bende öyle oldu.sallayarak uyutup(emzikle)uykuya dalına biberonu yerdi,sonra gazını çıkartmak için kaldırırdım tekrar uyanırdı:)gaz çıkıncada tok karnına uyurdu.3 saat yada 4 saat aralıklarla besledim.3 aylık bebek 2-3 saat aralıklarla beslenir canım.

benim bebeğimde bi dönem yemek için illaki uyumak isterdi.ek gıdaya geçince düzeldi.ben sadece biberonla besledim anne sütünüde mamayıda biberonla aldı.eğer bi rahatsızlığı yoksa bu en fazla 1 ay süren geçici bi dönem yani bende öyle oldu.sallayarak uyutup(emzikle)uykuya dalına biberonu yerdi,sonra gazını çıkartmak için kaldırırdım tekrar uyanırdı:)gaz çıkıncada tok karnına uyurdu.3 saat yada 4 saat aralıklarla besledim.3 aylık bebek 2-3 saat aralıklarla beslenir canım.

AH bende 2 saatte bir mutlaka emzirirdim. şimdi ne zor oluyor.

bende aynı dertten muzdaribim dün kızımı doktora götürdük idraryollarından enfeksiyon kapmış bebeğim sende götür bir tahlil yaptır derim

ne kadardır devam ediyor. kaç aylık. benimki oğlan. doktora gitmeden bir belirti oldu mu ?idrar yolu iltahabı nasıl anlaşılır ki. pipisinde kızarıklık falan yok.seninkidemi böyle. benimki normalde gülücük atıyo memeye yatırınca koparıyor çığlığı.

Back