3.5 aylik bir bebegim var. Doğduğundan beri ciddi gaz problemi var. 10 gun önce laktoz intoleransi teshisi koyuldu. Laktozsuz mamaya geçtik ve karin ağrıları baya azaldi. Kucagimda uyumayi cok severdi. Hala Kucagimda uykuya daldığında koyduğum zaman uyanıyor ancak uyuyana kadar sıkıntımiz büyük. Karni mi agriyor, benden mi hoşlanmıyor, yoksa baska sorunu mu var bilmiyorum. Ee ee diye söylenip uykusu geldiginde uyutmak icin kucağıma aliyorum. Bagirarak agliyor. Ağlarken kendi saçını çekiyor, yüzünü tutup sıkıyor. Oyle yapmasin diye elime sarılması icin kolumu uzatıyorum. Bu sefer de benim elimi sıkıyor ve cekiyor. Ayni zamanda ayaklarını da deli gibi cekip cekip birakiyor. Ninni soylemeye devam ediyorum. En sonunda uyuyup kaliyor. Bir sure uykusunun icinde de kivranmaya devam ediyor. Bu hareketleri yalnizca bende yapiyor. Babasinda ya da anneannesinde uyurken boyle kivranip kendisini ya fa onlari cekistirip sıkmıyor. Neden yaptığını bilen varsa, lütfen beni aydinlatsin. Delirmek uzereyim düşünmekten. Çocuğumun neyi var. Ben mi birseyi yanlis yapiyorum