3 aylık bebeğim kabız

hakkb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2022
3
0
32
Arkadaşlar merhaba 3 ay 13 günlük bebeğim var kabız mama + meme şeklinde besleniyor mamadan sonra kabız olmaya başladı ama sütüm yetmiyor şimdiye kadar iki kez fitil kullandım çünkü mamasına bir çay kaşığı zeytin yağ koyuyorum işe yaramıyor düz zeytin yağı içiriyorum oda yaramıyor masaj yapıyorum oda yok gazını çıkarıyor aöa kaka yapamıyor en son 7 gğn yapmadı fitil koydum birde 3 gün yapmadı çok kötüydü fitil koydum iki kez de kulak çöpü kullandım ama fitil yada kulak çöpü kullanmak istemiyorum zaten kulak çöpüylede yapamıyor iki gündür poposunda çatlak Çar dedi doktor bir tane artmasın diye çok müdahale etmek istemiyorum yardımcı olur musunuz ?

Mama markası demekki bebeğe iyi gelmemiş değiştirmek lazım başka yolu yok

Arkadaşlar merhaba 3 ay 13 günlük bebeğim var kabız mama + meme şeklinde besleniyor mamadan sonra kabız olmaya başladı ama sütüm yetmiyor şimdiye kadar iki kez fitil kullandım çünkü mamasına bir çay kaşığı zeytin yağ koyuyorum işe yaramıyor düz zeytin yağı içiriyorum oda yaramıyor masaj yapıyorum oda yok gazını çıkarıyor aöa kaka yapamıyor en son 7 gğn yapmadı fitil koydum birde 3 gün yapmadı çok kötüydü fitil koydum iki kez de kulak çöpü kullandım ama fitil yada kulak çöpü kullanmak istemiyorum zaten kulak çöpüylede yapamıyor iki gündür poposunda çatlak Çar dedi doktor bir tane artmasın diye çok müdahale etmek istemiyorum yardımcı olur musunuz ?
Bebeğim yok ama arkadaşlardan sık duydum marka değişimi yapın özellikle hipp çok iyiymiş asla kabız sıkıntısı olmuyormuş çevredekiler çok memnun umarım işe yarar bebişiniz düzelir

Merhaba siz aç karnına sabah kalktığınızda gün kurusu kayısı yiyin sütünüzden ona geçip bağırsakları çalıştırır. Onun dışındq başka mama için mutlaka doktorunuza baş vurun. Sadece meme ile beslenen bebeklerde genelde fitil öncesi doktor 7 güne kadar bekliyor. Sizde mama da işin içinde olduğu için. Sakın zeytinyağı içitmeyin mamasınada koymayın lütfen. Popodaki çatlakta büyük etkendir onunla ilgili krem s verdi mi doktorunuz?

X