• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 3 aylık bebeğim gülmüyor bana...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

deniz.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2009
254
6
96
İstanbul
arkadaşlar bebeğim 3 aylık ama ben şişt falan dediğimde gülmüyor bana...bazen çok nadir gülüyor.....normalmi bu...diğer hareketleri kötü değil yani gelişimi ama gülmüyor.....

cnm sadeece sanamı gülmüyo benim kızımda 3aylık hıçkırık atıyo katılıyo gülerken cehhe yap komiklik yap gıdıkla bakalım

erkekmi kızmı bilmiyorum bebeğin ama erkek bebekler biraz daha zor gülüyolar kızlara göre benim de üç aylık oğlum var ama gülüyo ama üç aylık kız bebeklerle kıyasladığımda benim oğlan ağır kalıyor :)kızlar çok cilveli oluyolar herşeyleri erken oluyo dil çıkar bebkler çok seviyor dil çıkarmayı bide ellerini arkaya doğru kaldır benim oğlan ona çok gülüyo katıla katıla hemde bir dene bakalım tepkisi nolcak canım

benimde 3,5aylık oğlum var 2. ayından beri gülüyo ama sadece oynattığımda yani onunla aşırı ilgilenmem lazım gülmesi için öyle normal konuşmalara piştlere filan gülmüyo mesela ellerini birbirine vurarak sağdan soldan sağdan soldan diyorum sonrada dudaklarının üstüne yada yanaklarına vuruyorum çatlasın eller çatlasın eller diyorum o zaman gülüyo yada öpücük atmam lazım hani dudaklarımızı açmadan hızlı bi şekilde nefes veririzya birbirine deyince ses çıkar onuda çok seviyo ayaklarını bierbirine vuruyorum sayı sayarak 5 derken beeeeeeeşşşşşşşşşş diye uzatıyorum çok holuna gidiyo bunlar

dene bakalım işe yarıcakmı

her şey normal bile olsa bir çocuk nöroloğuna gösterin bence daha sonra geç kaldık demektense bir günlük bir sıkıntı çekip dr a gitmek en iyisidir diye düşünüyorum

sesini yükseltip alçaltarak konuş.o şekilde sevdiğini söyle (bebeğim,aşkım,canım,cicim falan filan say işte)

özellikle boynundan öp, kokla (benim oğlum buna bayılıyor.hatta dört gün öncesi buna resmen kahkaha attı.sesli bi şekilde güldü). yine yaparken konuş bebişinle.

ellerini birbirine değdir ,ayaklarını değdir.hem hareket ettirmiş olursun hemde eğlendirmiş...yani sadece seslenmenle gülmez bebeğinle oynaman lazım.

ve en önemlisi bebeğinle daima konuş.sana eşlik bile edecektir.çıkardığı sesin aynısını çıkar bu bebeklerin çok hoşuna gider.

Son düzenleme:
Cnm benım yeĞenım kız olmasına reĞmen sadece aıle ıÇındekılere gÜlerdı yabancılara asla gÜlmezdı
bızde Özel doktoruna sorduk o da daha ne ıstıyonuz zekı Çocuklar sadece tanıdıklarına gÜler dedı hakkatende bızımkı sadece tanı
yanı bı doktora gÖtÜr ıstersen ama kımseyemı gÜlmÜyo

canim her cocuk bir olmaz daha 3 aylik diyorsun sabret biraz sonra sana ne gülücükler atacak annesi

bencede her bebeğin karakteri farklıdır, bunu bütün doktorlar söyler asla bebeğinizi bir başka bebekle kıyaslamayın diye işitme testini filan yaptırmışsındır sanırım dimi

benim kızımda fazla gülmezdi... kız erkek güler gülmez die değilde bebekten bebeğe farklılık oldugunu söyleyebiliriz .telaşlanma benim kız gibi senin bebişte biraz ciddi takılıyoruz...ama 8 aylık tan sonra falan degişti.senin bebişte değiişir değişik ortama girince değişti benimki

beinm kızım dört aylık senin kızın gibi üç aylıkken hiç gülmez arada küçük küçük sırıtırdı.şimdi ise onunla oynayınca kahkaha bile atıyor.biraz sabretmek lazım sadece telaşlanma derim ben

Back