• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 aylik bebegim goz kontagi kurmuyor normal mi

Göz teması tam olarak 6 ayda başlar zaten ilk aylar gözune dikip bakmaz ama nesnelere vs genel olarak bakıyorsa size de öyle bakar

Benim bebeğim 3.5 aylık emzirirken genelde etrafı izliyor yatağında yatarken göz teması daha çok kuruyoruz . Genelde etrafını inceliyor.

Benim bebeğim 3.5 aylık emzirirken genelde etrafı izliyor yatağında yatarken göz teması daha çok kuruyoruz . Genelde etrafını inceliyor.
Ay 3 ay 10 günlük kızımla ve aynı durumdayız. Yatağında uyandığında göz teması çok güzel. Gülüyor aguluyor. Nesne takibi var çok güzel. Dikkatini çekebilirsek sosyal gülümseme de var fakat kucağımda temas kuramıyorum sürekli etrafa bakıyor yada bir noktaya etrafta gördüğü birşeye basıp gülüyor ama beni dinleyip agulaması az kucakta hep gözlerini kaçırıyor normal mi acaba evhamlı bir insanım mesleğim gereği çocuklarla çok iç içeyim ve her hareketini inceliyorum aklıma farklı durumlar geliyor. Bebeğiniz kaç aylık ve durumu nasıl acaba

merhaba hanımlar bebeğime nistagmus teşhisi konuldu şuanda 3bucuk ayligiz onkoloji noroloji gördü sorun görünmüyor şuan icin ama izlemede olacağız dediler göz doktoru ise nistagmus teşhisi koydu başına gelen var mi

Back