• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 aylık bebeğim geceleri çok öksürüyor... :((((

diantus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
570
5
96
Isparta
3 Aylık bebeğim geceleri çok öksürüyor... doktora götürdüm iki hafta önce grip virüsü kapmış olabilir dedi. ancak öksürükten başka hiç bir belirti yok. ve hala sürüyor. ne yapacağımı bilmiyorum bir bilen var mı?

Son düzenleme:
benim bebeğimde 9aylık aynı problem bizdede var doktora götürdüm grip olabilir dedi ve öksürük şurubu verdi gündüz bişi yok ama gece öksürük tutuyo ben geniz akıntısına bağlıorum...yatmadan önce burnunu temizle ve bi ikiyudum su içir ılık su faydası olur

3 Aylık bebeğim geceleri çok öksürüyor... doktora götürdüm iki hafta önce grip virüsü kapmış olabilir dedi. ancak öksürükten başka hiç bir belirti yok. ve hala sürüyor. ne yapacağımı bilmiyorum bir bilen var mı?

bizimkindede vardı canım ama yedikleri ağzına geldiği için oluyo dedi drumuz yatağına meyil verdik başı azcık yukarda kaldı bide mama kullandık aptamil er diye geçti.bende hasta ettik sanıyodum ama değilmiş

APTAMıL AR yukarda yanlış yazmışım er diye ama sen gene dr una danışmadan bişey yapma.yatağa meyil verebilirsin ama

teşekkür ederim eğim vereyim yatagına birde bunu deneyeyim. yan yatırmayı denedim sevmiyor sıpa...

merhabalar oksurme sadece geceleri mi oksurugun bircok nedeni olabilir bebeklerde fizyolojık reflu gorulur bu bi neden olabilir hırıltı ve ateş balgam onemli bunlar var mı bence tekrar bi dr goturmelisiniz acleri dinlenmeli

merhabalar oksurme sadece geceleri mi oksurugun bircok nedeni olabilir bebeklerde fizyolojık reflu gorulur bu bi neden olabilir hırıltı ve ateş balgam onemli bunlar var mı bence tekrar bi dr goturmelisiniz acleri dinlenmeli

canım ilgine teşekkür ederim. a.c leri dinlendi, hırıltı ateş yada balgam yok şükür. ama geceleri öksürmeye devam ediyor gündüz ağlamalarının sonuda öksürüyor. acaba genzine tükrük mü kaçıyor. acaba allerjik mi diye düşündüm yatağını değiştirdim, odasından halıyı kaldırdım geçmedi. ...birde yan yatırıyorum sevmiyor. dra tekrar götüreceğim. reflü teşhisi nasıl konuluyor acaba onu soracağım..

canım ilgine teşekkür ederim. a.c leri dinlendi, hırıltı ateş yada balgam yok şükür. ama geceleri öksürmeye devam ediyor gündüz ağlamalarının sonuda öksürüyor. acaba genzine tükrük mü kaçıyor. acaba allerjik mi diye düşündüm yatağını değiştirdim, odasından halıyı kaldırdım geçmedi. ...birde yan yatırıyorum sevmiyor. dra tekrar götüreceğim. reflü teşhisi nasıl konuluyor acaba onu soracağım..

genelde oyku dinleniyor yemeklerden sonra surekli yutkunma agzında bol tukruk olması filan reflusu varsa yatagın egimini arttırmalısınız bası yaklasık 30 derece yuksekte olmalı ve sık aralıklarla az az beslemelisiniz

bu aralar azaldı. ama ağlamaların sonu öksürükle sonuçlanıyor. acaba tükrüğü genzinemi kaçıyor bilemedim.

Back