Üşüttu galiba ilk bebeğim tecrubesizim herhangi bir ağlaması vesaire yok hee zamanki halı gibi yani hasta gibi değil ama hapsurmasi arttı normalde arada hapsururdu dundendir daha sık hapsurmaya başladı ateşi elimle baktığımda vücut ısısı normal ateş ölçer baktım 37 falan gösteriyor o da bebek tam sabit durmuyor bı 36 bı 37 ama en son 37 3 falan gösterdi evde ateş için şurup var versemmi yoksa önlem için hastaneye mi götürsem goturursem acile mi götürelim ilk çocuk hiç tecrube etmedim Allah korusun ateş yukselirse paniklerim.diye korkuyorum onlem almalimiyım yoksa hapsurması normal mi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3 aylık bebeğim çok hapşuruyor ne yapmalıyım ?
- Konu Sahibi Leyla4747
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ateşi 38.5 üstü görmeden şurup vermeyin iyi değil vücudun direnç gücünü kırarsınız. Gözleri yaşlı etrafı kızarık gibiyse nezledir. Diğer türlü evde toz kalktıysa,sizin kıyafetinizdeki deterjan kokusu ona kullandığınız ürünlerde değişiklik yaptıysanız onlar,parfüm vs böyle şeyler tetiklemiş olabilir hapşırık tehlike değildir burnunu temizleyin belki tüy bişey kaçmıştır
Normalde de arada hapsururdu çok takmazdım bebeğin solunum yolları çok gelişmediği için toz vesaire bile yapıyor ama arttı bir de arada öksürüyor az da olsa ve burnu da hırıltılıAteşi 38.5 üstü görmeden şurup vermeyin iyi değil vücudun direnç gücünü kırarsınız. Gözleri yaşlı etrafı kızarık gibiyse nezledir. Diğer türlü evde toz kalktıysa,sizin kıyafetinizdeki deterjan kokusu ona kullandığınız ürünlerde değişiklik yaptıysanız onlar,parfüm vs böyle şeyler tetiklemiş olabilir hapşırık tehlike değildir burnunu temizleyin belki tüy bişey kaçmıştır
Ilık duş cereyanda bırakmayın burun temizliği yapın hırıltı artarsa doktora götürün şuan nefesini rahat alıyorsa hırıltıyla bekleyin.Normalde de arada hapsururdu çok takmazdım bebeğin solunum yolları çok gelişmediği için toz vesaire bile yapıyor ama arttı bir de arada öksürüyor az da olsa ve burnu da hırıltılı
Panik bi anne olmayın çok yorulursunuz hastada olcaklar en nihayetinde bakacaksınız iyileşecek.
Ama usuttu diye düşünüyorum çünkü misafirliğe gitmiştik soğuktu klima açıktı ben hatta içimden dedim ins hasta olmaz klimayı da kapatmalarini rica ettimAlerjisi olabilir ateş düşürücü vermeyin doktora gidin burun spreyi falan verir
Güzelnyorumunuz için saolun panikten ziyade tecrubesizlikle yanlış bir şeye sebep olmiyim diye bilgilenmek istedim siz tecrubeli annelerdenIlık duş cereyanda bırakmayın burun temizliği yapın hırıltı artarsa doktora götürün şuan nefesini rahat alıyorsa hırıltıyla bekleyin.
Panik bi anne olmayın çok yorulursunuz hastada olcaklar en nihayetinde bakacaksınız iyileşecek.
Ama usuttu diye düşünüyorum çünkü misafirliğe gitmiştik soğuktu klima açıktı ben hatta içimden dedim ins hasta olmaz klimayı da kapatmalarini rica ettim
Klimanın kuru havası bile etkilemiş olabilir 38-38.5 ateş görmeden ilaç vermeyin.
Dediğiniz belirtiler oldu göz kızarıklığı gözü yaşatıyor ama ateşi yok 37 derece en fazla doktora götürmeli miyim yoksa kendiliğinden iyileşir mi nezle ağrısı yok çünküAteşi 38.5 üstü görmeden şurup vermeyin iyi değil vücudun direnç gücünü kırarsınız. Gözleri yaşlı etrafı kızarık gibiyse nezledir. Diğer türlü evde toz kalktıysa,sizin kıyafetinizdeki deterjan kokusu ona kullandığınız ürünlerde değişiklik yaptıysanız onlar,parfüm vs böyle şeyler tetiklemiş olabilir hapşırık tehlike değildir burnunu temizleyin belki tüy bişey kaçmıştır
Yani acele etmezdim ben olsam ama siz götürün içiniz rahatlasınDediğiniz belirtiler oldu göz kızarıklığı gözü yaşatıyor ama ateşi yok 37 derece en fazla doktora götürmeli miyim yoksa kendiliğinden iyileşir mi nezle ağrısı yok çünkü
Tamam tesekkur ederimYani acele etmezdim ben olsam ama siz götürün içiniz rahatlasın