• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 aylık bebeğim çok hapşuruyor ne yapmalıyım ?

Leyla4747

Üye
Kayıtlı Üye
Üşüttu galiba ilk bebeğim tecrubesizim herhangi bir ağlaması vesaire yok hee zamanki halı gibi yani hasta gibi değil ama hapsurmasi arttı normalde arada hapsururdu dundendir daha sık hapsurmaya başladı ateşi elimle baktığımda vücut ısısı normal ateş ölçer baktım 37 falan gösteriyor o da bebek tam sabit durmuyor bı 36 bı 37 ama en son 37 3 falan gösterdi evde ateş için şurup var versemmi yoksa önlem için hastaneye mi götürsem goturursem acile mi götürelim ilk çocuk hiç tecrube etmedim Allah korusun ateş yukselirse paniklerim.diye korkuyorum onlem almalimiyım yoksa hapsurması normal mi

Ateşi 38.5 üstü görmeden şurup vermeyin iyi değil vücudun direnç gücünü kırarsınız. Gözleri yaşlı etrafı kızarık gibiyse nezledir. Diğer türlü evde toz kalktıysa,sizin kıyafetinizdeki deterjan kokusu ona kullandığınız ürünlerde değişiklik yaptıysanız onlar,parfüm vs böyle şeyler tetiklemiş olabilir hapşırık tehlike değildir burnunu temizleyin belki tüy bişey kaçmıştır

Ateşi 38.5 üstü görmeden şurup vermeyin iyi değil vücudun direnç gücünü kırarsınız. Gözleri yaşlı etrafı kızarık gibiyse nezledir. Diğer türlü evde toz kalktıysa,sizin kıyafetinizdeki deterjan kokusu ona kullandığınız ürünlerde değişiklik yaptıysanız onlar,parfüm vs böyle şeyler tetiklemiş olabilir hapşırık tehlike değildir burnunu temizleyin belki tüy bişey kaçmıştır
Normalde de arada hapsururdu çok takmazdım bebeğin solunum yolları çok gelişmediği için toz vesaire bile yapıyor ama arttı bir de arada öksürüyor az da olsa ve burnu da hırıltılı

Normalde de arada hapsururdu çok takmazdım bebeğin solunum yolları çok gelişmediği için toz vesaire bile yapıyor ama arttı bir de arada öksürüyor az da olsa ve burnu da hırıltılı
Ilık duş cereyanda bırakmayın burun temizliği yapın hırıltı artarsa doktora götürün şuan nefesini rahat alıyorsa hırıltıyla bekleyin.
Panik bi anne olmayın çok yorulursunuz hastada olcaklar en nihayetinde bakacaksınız iyileşecek.

Ilık duş cereyanda bırakmayın burun temizliği yapın hırıltı artarsa doktora götürün şuan nefesini rahat alıyorsa hırıltıyla bekleyin.
Panik bi anne olmayın çok yorulursunuz hastada olcaklar en nihayetinde bakacaksınız iyileşecek.
Güzelnyorumunuz için saolun panikten ziyade tecrubesizlikle yanlış bir şeye sebep olmiyim diye bilgilenmek istedim siz tecrubeli annelerden

Dediğiniz belirtiler oldu göz kızarıklığı gözü yaşatıyor ama ateşi yok 37 derece en fazla doktora götürmeli miyim yoksa kendiliğinden iyileşir mi nezle ağrısı yok çünkü

Back
X