Bebek Beslenmesi 3 aylık bebeğim biberon almıyor.yardım!!!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

turbuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
191
0
96
40
Çanakkale
Arkadaşlar bebeğim 3 aylık ve çalıştığım için 15 gün sonra bırakmak zorundayım onu.1 haftadır biberona alıştırmaya çalışıyorum ama nafile.en son nuby doğal dokunuş aldım yorumlara bakarak büyük bir umutla ama onu da almadı oğlum.ne yapabilirim lütfen yardım...

Arkadaşlar bebeğim 3 aylık ve çalıştığım için 15 gün sonra bırakmak zorundayım onu.1 haftadır biberona alıştırmaya çalışıyorum ama nafile.en son nuby doğal dokunuş aldım yorumlara bakarak büyük bir umutla ama onu da almadı oğlum.ne yapabilirim lütfen yardım...

Öncelikle kolay gelsin.....bazen bebekler biberon basliklarinida reddedebiliyorlar....mesela benimkiler asla sivri olan başlığı almiyorlar....anca büyük geniş ağızlı olacak...genelde normalde emziren anneler içinde öyle tafsiye ediyorlar....anne göğsüne benzetildigi için....tafsiye ederim.....

öncelikle kolay gelsin.....bazen bebekler biberon basliklarinida reddedebiliyorlar....mesela benimkiler asla sivri olan başlığı almiyorlar....anca büyük geniş ağızlı olacak...genelde normalde emziren anneler içinde öyle tafsiye ediyorlar....anne göğsüne benzetildigi için....tafsiye ederim.....

markası neydi sizin biberonun?

Ben yurt dışında yaşadığım için markalar aynımi bilmiyorum...dodie mam....nuk...ama marka önemli değil önemli olan emzik bölümü....burda ayrı sadece emzikleri satılıyor...tarif edim....damakli geniş ağızlı...yada sadece geniş ağızlı yatsı gibi duruyor...yuvarlak sivri başlıklı biberonlari her cocuk almiyor benim her 2 oglumda ağzına bile surmediler illa büyük başlıklı ve geniş olması lazım...her çocuk farklı bir süre uğraştan sonra elbet alır....mesela benim küçük oğlum hiç emzik almadi....

nuk ortidondik diye bir biberon emziği var o mu?Bir de silikon mu iyi yoksa kauçuk başlık mı? $84-738-big.jpg

Evet bu birde diğer cesidinide damaksiz ama geniş orta parmaginizi kendinize doğru uzatın görünüş öyle duruyor....ben bunları ancak tafsiye edebilirim...denemekte fayda var...

Evet bu birde diğer cesidinide damaksiz ama geniş orta parmaginizi kendinize doğru uzatın görünüş öyle duruyor....ben bunları ancak tafsiye edebilirim...denemekte fayda var...

bence biraz sabirla vermelisin emzik ve biberon gibi şeyları bazen bebekler zor alır senın yapman gereken her devesında bebeğin ağzina yerleştırmek bir diğer yontentemde aç olunca vermek benım oglum ne yaptıysam ne biberon nede emzık alırdı emzige gorumcem alıstırdı oglum emziği atardı o tekrar verirdi böyle böyle alıştı biberondada hiç ama emzıktekı inatciligi orda da yaptık ama en cok acıkınca verıtorduk bence biberon başliğiyla alakalı degıl kolay gelsin canım saglıcakla büyüt yavrunu allah bağişlasın

nuk ortidondik diye bir biberon emziği var o mu?Bir de silikon mu iyi yoksa kauçuk başlık mı?Eki Görüntüle 528402

anne memesinden biberona geçişte zorlananlar için kesinlikle kauçuk emzik. ben oğluma biberon vermekte güçlük çektim. silikonu hiç almadı, kauçuk denedik daha rahat aldı ve arkadaşın dediği gibi aç olması lazım. yoksa baya bi nazlanıyorlar.

aslında biberon ve emzik tamamen şans işi bazı cocuk silikon kullanıyor bazısı ise kaucuk bende ilk önce biberona geçerken
silikon vermiştim kabul etmemişti sonra kaucuğu denedim ve oldu,
nuk kullanabilirsin ben memnunum, ama biberena çok alıştırmak iyi d eğil diş hekimleri çene bozukluğuna yol açtığını söylüyor uygun olmayan emzik ve biberonlarıın uzun süre kullanımı, ki benim öyle olmuş şuan gayet çenem bozuk:) uzun süre emzik emdiğim için tabi eski zamanlarda bu kadar çeşit falan yoktu eczanede bi tane emzik vardı annem almış onu vermiş banada doğal olarak şimdi insan neyi alacağını şaşırıyor gördükçe,
canım bence kaucuk ve silikon denemelisin bebeğin hangisini kabul ederse,

çalışan anne olmak zor :(

Back