• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 3 aylık bebeğim beni emmek istemiyor:((((((

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ceylan07

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2008
231
2
621
İstanbul
kızlar bana ne olur yardım edin 3 aylık oğlum beni emmek istemiyor sürekli ağlıyor günde 2 kere biberonla mama veriyordum şimdi denedim biberon istiyor sütümü sağıp kaşıkla verdim onuda istemiyor bende inat ettim mama vermiyorum kafayı yiyecem ne polur yardım edin hergün yediklerimden farklı birşey yemiyorum sütün tadı değişmesin diye ne yapacam ben.

benimde 3 aylık kızım var süt emmiyor mama yediremiyorum delirmek üzereyim artık ne yapmam gerekiyor:((((

benim de 4.5 aylık kızım var yaklaşık bir aydır ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum memeyi yaklaştırınca ağlamaya başlıyor emmiyordu birkaç gündür düzeliyo gibi her bebekte bu tür geçici emmeme problemi olabiliyormuş biraz sabırlı olmak ve fazla ısrar etmemek gerekiyor benim kızım uyumaya yakın daha iyi emiyo bir de öyle deneyin

kızlar bana ne olur yardım edin 3 aylık oğlum beni emmek istemiyor sürekli ağlıyor günde 2 kere biberonla mama veriyordum şimdi denedim biberon istiyor sütümü sağıp kaşıkla verdim onuda istemiyor bende inat ettim mama vermiyorum kafayı yiyecem ne polur yardım edin hergün yediklerimden farklı birşey yemiyorum sütün tadı değişmesin diye ne yapacam ben.

Bizim de üçüncü ayımız yeni doldu, bazen kızımda aynı şeyleri yapıyor. Etrafa ilgisi arttı ona bağlıyorum. öğlen emmediyse öğleden sonra pes ediyor zaten:) Bir de gaz sorunumuz olduğu zamandan alıştım öyle durumlarda fön makinesini çalıştırıyorum emzirirken büyülenmiş gibi oluyor adeta :)
Ama dışarı çıkmaya korkuyorum karnı acıkınca huysuzluk da başlıyor, krizi tutarsa diye çantamda fön de taşıyamam sonuçta :)

Mama vermemekle iyi yapıyorsun bir kaç gün sabredin düzelir diyorlar.

benim de 4.5 aylık kızım var yaklaşık bir aydır ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum memeyi yaklaştırınca ağlamaya başlıyor emmiyordu birkaç gündür düzeliyo gibi her bebekte bu tür geçici emmeme problemi olabiliyormuş biraz sabırlı olmak ve fazla ısrar etmemek gerekiyor benim kızım uyumaya yakın daha iyi emiyo bir de öyle deneyin

Arkadaşlar, İlk olarak Allah yardımcımız olsun diyerek başlayayım ben. Benm bebeğim 3,5 aylıkken emmeme sorunumuz başladı. Doktora götürdüm idrar tahlili , idrar kültürü falan istedi. İdrar yolu enf. çıktı. Şurup verdi ve geçti. şimdi kızım 5 aylık oldu ve hala gündüzleri isteyerek emmiyo , uyanıkken hiç emmiyor. bende 2 yada 3 saatte b,ir uyutarak emziriyorum. bakalım bu son ayda kaç kilo aldı. Çok zor , geçenlerde kahvaltı için dışarı çıktık ve ben stres yaptım emmiyo diye. eve misafir gelince yada ben evden dışarı çıkınca hiç emmiyo. evde iyi kötü bir düzen yaptım.Ve internetten araştırdım , 2 doktor değiştirdim kimsede net bir cvb yok maalesef

benim oğlum da 5 aylık. her bebek aynı değil ama geçen ay bi kaç hafta emme sorunumuz oldu. şimdi de ara ara emmek istemiyor ama önceki kadar değil. geçen hafta doğru dürüst emmedi gece bile uykuda emmemek için ağladığı oluyordu. 5-6 saat emmediği bile oldu. ben de fazla ısrar etmedim. çok acıkınca kendi emmek istedi. çok şükür bi kaç gündür emiyor. zorlamamak lazım sanırım istemediğinde. iş inada biniyor yoksa. bi de bizimki başı sıkışınca emmek istiyor. mesela istemediği birşey yapınca emmeyi tercih ediyor. mesela önceden banyo yaparken ağlardı. banyo biter bitmez tok olsa da emerdi. biz de uykusu yoksa bile sallıyorduk ağlamaya başlıyor tabi sallarken. susmak için emme bahane oluyordu. bilerek başka nedenlerle ağlatıyoruz yani:) bir de su içmeyi azaltınca da oluyor gibi geliyor bana.

sorunumuz halen devam ediyor :( bazen güzel emiyor ama çoğu zaman emmek istemiyor ya acaba enfeksiyon mu var sağlık ocağında doktora sordum ilaç falan kullanıyo musun dedi kullanmıyorum bu ay sadece 300 gr almış çok üzüldüm doktor ek gıdaya başla dedi 5 ayımız bitti 6. ayımızdayız

canım sutunu sagıp bıberonla werebılırsın hem anne sutu almıs olur

Back