• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 3 aylık bebeğim anne sütü almıyor..Mama ile beslerken zorluklar yaşıyorum..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

CINCIK

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
718
0
116
İstanbul
merhaba arkadaslar benım bebegım 3 aylık ve 4-5 saatte bır zorla yedırıyorum meme emmedıgı için sagıp verıyorum.en erken 4 saatte bır 100cc verebılıyorum..dr.lar 2 saatte bır ver dıyo ama almıyo dılıyle ıtıyo zorla versem tukuruyo ne yapcagımı sasırdımm..ne olur yardım edın...aranızda bole bıse yasayan varmı normalmı bu durum.ayrıca dr.tahlıl falan yaptı nıye yemedıgını arastırmak ıcın bıse cıkmadı..

kilo alışı nasıl canım. bence 4 saatte bir 100 cc normal gibi. ben unuttum o günleri ama normalmiş gibi geliyor. kaşılamı verıyorsun sütünü?

kılo alımı ıyıydı ama bu ay az almıs cunku normalde 2 saatte bır 100cc ıcıyodu.bıberonla verıyorum

hımm geçicic bi durum olabilir canım cok cok zorlama dicem ama anne yüregı dayanamıyor. kaşıkla dene istersen birde. allah kolaylık versin..

merhaba arkadaslar benım bebegım 3 aylık ve 4-5 saatte bır zorla yedırıyorum meme emmedıgı için sagıp verıyorum.en erken 4 saatte bır 100cc verebılıyorum..dr.lar 2 saatte bır ver dıyo ama almıyo dılıyle ıtıyo zorla versem tukuruyo ne yapcagımı sasırdımm..ne olur yardım edın...aranızda bole bıse yasayan varmı normalmı bu durum.ayrıca dr.tahlıl falan yaptı nıye yemedıgını arastırmak ıcın bıse cıkmadı..

canım 2 saatte bir besleme ilk haftalarda sarılık olmaması için öneriliyor
şimdi acıktığı zaman beslenir zorlasan bile diliyle iter almaz
4 saate 100 cc de gayet iyi bence moralini bozma

arkadaşların da belirttiği gibi ortalama kiloda bir bebek saatte 25-30 cc süt veya formül süt alır zaten:)
siz pompalamya devam edin.tebrik ederim bilinçli davrandığınız için.

Back