• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 aylık korunma iğnesin den sonra hamile kalan varmı

Sen iğneden ne zam sonra hamile kaldın bne 6 ay sonra kaldım ve sürekli kötü rüyalar görüyorum bu ara 3 çocuğum var
Ben iğneden 11 ay sonra kaldım bi tanıdğım 6 ay sonra sizin gibi bi sorun teşkil etmiyo bi sorun olmaz eğer çocuga zarar verseydi vurunuşmazdı ayrıca 3 ay etkisi 6 . Ayda kalmışssınız

Ben iğneden 11 ay sonra kaldım bi tanıdğım 6 ay sonra sizin gibi bi sorun teşkil etmiyo bi sorun olmaz eğer çocuga zarar verseydi vurunuşmazdı ayrıca 3 ay etkisi 6 . Ayda kalmışssınız
Tesekur ederim. ama içim deki korku bir türlü geçmiyor rüyamda cüce insan görüyorum bu yüzden korkuyorum daha doktora gitmedim 5 haftalık daha

Tesekur ederim. ama içim deki korku bir türlü geçmiyor rüyamda cüce insan görüyorum bu yüzden korkuyorum daha doktora gitmedim 5 haftalık daha
Bence sıkıntı etmeyin bizimkisi sağlıklı iğnenin etkisi 3 ay sa 4. Ayda bile hamile kalabilen vardır bu konuda gönlünüz rahat olsun

Back
X