• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 aylık bebek sürekli uyuyor

ltshlpgsyb

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2024
6
0
1
25
Kızlar yardım edin 3 aylık bebeğim sürekli uyuyor kendim uyandırıp emziriyorum onda da 5 dakka emiyor doktora gittim kan tahlileri temiz boğazında bir şey yok ama yemiyor mama aldım yine aynı yemiyor aç yatıp aç kalkmak istiyor hiç yemek için ağlamıyor zorla verince ağlıyor yemek istemiyor psikolajim bozuldu böyle durum yaşayan var mı aranızda tükendim artık eşim anlayışsız sen boşuna takıyorsun diyor annelik duygusu acaba neden demekten düşünmekten yoruldum tükendim 😢😢😢😢😢

Kilo alımı nasıl ? Sarılık yoksa doktor başka bir şey demedi mi ?

İdrar az günde 6 defa kakasını yapıyor ishal olabilir dediler doktora gitim ilaç yazdı kulaniyorum vitamin kulaniyorum ama aynı yemiyor ne kadar zorlasam da dakkayi geçmiyor 3 4 saate bir 5 dakka yalnızca yiyor

İdrar az günde 6 defa kakasını yapıyor ishal olabilir dediler doktora gitim ilaç yazdı kulaniyorum vitamin kulaniyorum ama aynı yemiyor ne kadar zorlasam da dakkayi geçmiyor 3 4 saate bir 5 dakka yalnızca yiyor
Bazı bebeklerde kortizol seviyesi düşük olabliyor buda uykuya meyili artırıyor. Saglıklı dogdu değilmi herhmgi bir şey var denmedi dogdugunda. Kilo alımı az ve az idrar yapıyorsa beslenmesi azdır. 3 aylık bir bebegin uyanıklık süresi 1.5 2 saat olmalı gündüzleri gece uykusundn uyanmayablir ama gündüzleri ıyanıklık süresi açılmalı. Bence bu durum araştırılmalı. Kortizılnde veya başka hormonlarında bi problem olablirmi bende panik bi insn oldugum içn üzernde dururdum. Endokrin hormonlarla ilgileniyor. Benm oğlum hipospadiaslı doğdu ilk dogdugunda oda 1.5 aylık olana kdr en az sürkli uyuyordu dediginz gbii bende cok taktım ama ztn biz endokrinede gittik. Cnkü hipospadias endokrine yönlendiriliyor. Kanlarını aldılar kortizolü cok düşük cıktı doktor o yzdn uyuyor böbrek üstü bezleriyle alakalı hastalık olablr dedi. Yurtdışndan ilaç getirttik test yapıldı o ilaçtan snra değerler yükseldi ve normale döndü uyanıklık süresi artmaya başladı kprtizolü yğkseldi

Bende çok pimpirikliyim ve gerçekten de peşine çok düşmek istiyorum doktora gitim bir kaç taneye alay eder gibi konuştular eşim bir şeyi yok düşme peşine diyor ve bende çok yoruldum artık bu durumdan anlayışsız insanlarla karşılaşmak zor doktorlar alay ediyor uyuması iyi değil mi diyor resmen

Back
X