Normalde de arada hapsururdu çok takmazdım bebeğin solunum yolları çok gelişmediği için toz vesaire bile yapıyor ama arttı bir de arada öksürüyor az da olsa ve burnu da hırıltılıAteşi 38.5 üstü görmeden şurup vermeyin iyi değil vücudun direnç gücünü kırarsınız. Gözleri yaşlı etrafı kızarık gibiyse nezledir. Diğer türlü evde toz kalktıysa,sizin kıyafetinizdeki deterjan kokusu ona kullandığınız ürünlerde değişiklik yaptıysanız onlar,parfüm vs böyle şeyler tetiklemiş olabilir hapşırık tehlike değildir burnunu temizleyin belki tüy bişey kaçmıştır
Ilık duş cereyanda bırakmayın burun temizliği yapın hırıltı artarsa doktora götürün şuan nefesini rahat alıyorsa hırıltıyla bekleyin.Normalde de arada hapsururdu çok takmazdım bebeğin solunum yolları çok gelişmediği için toz vesaire bile yapıyor ama arttı bir de arada öksürüyor az da olsa ve burnu da hırıltılı
Ama usuttu diye düşünüyorum çünkü misafirliğe gitmiştik soğuktu klima açıktı ben hatta içimden dedim ins hasta olmaz klimayı da kapatmalarini rica ettimAlerjisi olabilir ateş düşürücü vermeyin doktora gidin burun spreyi falan verir
Güzelnyorumunuz için saolun panikten ziyade tecrubesizlikle yanlış bir şeye sebep olmiyim diye bilgilenmek istedim siz tecrubeli annelerdenIlık duş cereyanda bırakmayın burun temizliği yapın hırıltı artarsa doktora götürün şuan nefesini rahat alıyorsa hırıltıyla bekleyin.
Panik bi anne olmayın çok yorulursunuz hastada olcaklar en nihayetinde bakacaksınız iyileşecek.
Ama usuttu diye düşünüyorum çünkü misafirliğe gitmiştik soğuktu klima açıktı ben hatta içimden dedim ins hasta olmaz klimayı da kapatmalarini rica ettim
Dediğiniz belirtiler oldu göz kızarıklığı gözü yaşatıyor ama ateşi yok 37 derece en fazla doktora götürmeli miyim yoksa kendiliğinden iyileşir mi nezle ağrısı yok çünküAteşi 38.5 üstü görmeden şurup vermeyin iyi değil vücudun direnç gücünü kırarsınız. Gözleri yaşlı etrafı kızarık gibiyse nezledir. Diğer türlü evde toz kalktıysa,sizin kıyafetinizdeki deterjan kokusu ona kullandığınız ürünlerde değişiklik yaptıysanız onlar,parfüm vs böyle şeyler tetiklemiş olabilir hapşırık tehlike değildir burnunu temizleyin belki tüy bişey kaçmıştır
Yani acele etmezdim ben olsam ama siz götürün içiniz rahatlasınDediğiniz belirtiler oldu göz kızarıklığı gözü yaşatıyor ama ateşi yok 37 derece en fazla doktora götürmeli miyim yoksa kendiliğinden iyileşir mi nezle ağrısı yok çünkü
Tamam tesekkur ederimYani acele etmezdim ben olsam ama siz götürün içiniz rahatlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?