• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 3 ayımız bitti kuzulardaki değişiklikleri paylaşalım

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

zeynepsz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2008
334
40
123
:nazar::nazar::nazar:benim kızım bizi sasırtıyo valla ayaklarına dimdik basıyo,basını kaldırıyo,elleri sureklı agzında cok guluyo bı muhabbet edıyo kedı gıbı miyavlıyo,salyalarımız cok akıyo,dönencesini harıka takıp edıyo..dr.umuz salya akıtması ve ellerını agzına sokması gelısımının cok guzel gıttıgının belırtısı dedı.bızdeki degısıklıkler bunlar:nazar::nazar::nazar:

Eklentiler

• $100_2877.jpg
    $100_2877.jpg
    77,1 KB · Görüntüleme: 68
  • $100_2881.jpg
    $100_2881.jpg
    83,5 KB · Görüntüleme: 62
canım maşşallah kızına çok tatlı:nazar: bizimkilerindede aynsı var adınıda bilio artık seslendiğimizde dönüo arıo ve bakıo..

beren de artık net bi şekilde anne babayı tanıyıp takip edio. oyuncakalrını ilgi ile izlio tükürüklü baloncuklarımız çenlerimize ulaşıyor :) gülücükler agular arttı. ilgi isteğimiz fazla emziği fırlatım elini yumrukla ağzına sokmaya çalışıo bide yalanıo :)))) yeni farkettim özellikle altını açarken tabanlarından güç alıp kendini geri geri uzatmaya çalışıo

merhaba,

Benim bebişimde aynılarını yapıyor. Tek sorunumuz baştan beri emme süremiz az bundan dolayıda az kilo alıyor ....
Herkesin bebişinin çok sağlıklı olması dileğiyle....

maşşallahh bizim bebekte aynı. anlattıklarının hepsi bizdede war. böyle değişiklikler anneler ne kadar mutlu ettiğini çok iyi bilirim çünkü ben kızımın herbir değişik hareketinde mutluluktan uçuyorum. büyüdüğünün göstergesidir böyle değişiklikler. bu arada bizim bebek 3 ay 20 günlük yani 4 aylık. nazar değmesin bebişlerimize

bizimkide bugun yıne sasırtı bızı babası gulerken bagırdı denedık.dudaklarını bukerek bı agladı içim acıdı resmen bagırılmasından anladı kuzum benım gucune gıttı..evet ayaklarına basıp kendını gerı itiyo..bızı gorunce heycanlanıyo.bıde yabancılık yapmaya basladı gıbı denkmı geldı ıkıdır çozemedık daha ama denıyoruz..

Dün akşam benim oğluşum ellerinden tuttup kardırmaya çalışınca kafasını da kaldırabildi.:))) Bayramın 3.günüde dönmeyi başardıamabirdaha da yapmadı:((

sevgili arzumeylem az emmesinin nedeni sık sık meme vermen iki öğün arası en az 2 saat olacak ki çocuk acıksın.bir memede 15 diğer memede 15 dk emip fazla kesinlikle değil gazı çıkartılıp yatırılacak bize doktorumuz önerdi bizimki benden kopmuyordu bu yöntem iyi geldi

benimkide aynı elleri hep ağzında sürekli su akıyor ağzından. ayakları hiç durmuyo ana kucagına koyuyorum 2 dk sonra bi bakıyorum bacakları dışarı sarkmış :) cok gülüyor özellikle beni görünce oyuncaklarınla ve bizimle konusuyor ve ellerini tutunca kendini kaldırıyor kalkmak istiyor cok hareketli cadım :)

inanmayacaksınız belki kızlar ama biz daha 3. ayı bitirmeden -ki ne 3 ayı 1,5 aydan beri- anne baba takibi var, dikilmeyi çok seviyo daha 1,5 aydan beri...
sonra kahkaha atmaya başladı 3 hafta oluyo...
başını dik tutması ilk aydan beri var...
aman maşallah diyim erken gelişiyo kızım... 1,5 aydan beri cevap bile veriyor, anası kılıklı geveze :roflol:

delirdiler hepsi :) şahsen benim kızım 1 hafta snra 4. ayı bitçek ama delirdi bu değşime girio heralde :)

aynen benımde oyle cadı ya resmen kudurmak istıyo,oyun ıstıyo denk geldı 1kez tam dondu yarım zaten donuyoda hergun bı degısık gulme cığlık atıyor sımdıde:))))

her bebek farklı olurhıc bırbırıyle kıyaslamamak lazım aslında,hamileykende dr um hıc bır hamıleyle kıyaslama kendını derdı.her agacın meyvesı farklı olur dıyodu

benim kız çok sinirliiiiii, neden acaba yaaa, ağlayınca yırtıyo kendini resme, sinirinden üstünü başını parçalıyo
anam hepde güzel güzel konuşuruz ama niye bu kadar sinirli oldu kii
grip geçirdi, antibiyotik iğne filan yedi, ondan sonra oldu bu sinir ve huysuzluğu, geçer inşallah

benim kız çok sinirliiiiii, neden acaba yaaa, ağlayınca yırtıyo kendini resme, sinirinden üstünü başını parçalıyo
anam hepde güzel güzel konuşuruz ama niye bu kadar sinirli oldu kii
grip geçirdi, antibiyotik iğne filan yedi, ondan sonra oldu bu sinir ve huysuzluğu, geçer inşallah
arifecimm yaaa hanne depresyonamı girdi yoksamm...canım bu geçiş dönemi..:hulya: hepimizin kuzusu hırçınn...

benim kızım artık yabancıları tanıyor tepki veriyor, artık kahkahalarlar başladı , hoşuna gitmeyen bir durum olduğunda yüksek sesle kızıp bağırıyor , ellerini baya kullanmaya başladı , herşeye uzatıp dokunuyor , oyuncaklarııyla oynamaya başladı, kendini doğrultup oturmaya çalışıyor , kucakta oturmaya bayılıyor

evet bızımkıde mısafır ıstemıyo yabanı bısey oldu..oturmaya calışıyo kafa hıc yatmıyo eller hep agızda salya salya

Back