3. ayı olupta halen burnu pul pul olup soyulan varmı??

mutsz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
202
0
3 ay oldu halen burnum soyuluyo pul pul oluo kızarıyo soyuyorum ama ozaman daha beter oluo çok kötü görünüo benim gibi olan varmı kızlaar??

3 ay oldu halen burnum soyuluyo pul pul oluo kızarıyo soyuyorum ama ozaman daha beter oluo çok kötü görünüo benim gibi olan varmı kızlaar??

canım üzülme benim 1 ayım dolmak üzere halen soyuluyor burnummm, hemde nasıl:) ancak ben sebebini buldum burnu hiç nemlendirmiyorum cildim zaten kuru artık yavasca krem sürmeye basladım simdi cok daha az soyuluyor sen nemlendir bol bol, kuru cildi soyarsan tahris olur kırmızı görünür:) nemlendirince soysanda deri yumusak oldugundan kırmızılık ve ahriş sorunu yaşamazsın:) geçmiş olsun:):1hug:

benimde aynı sorun oldu dayanamadım cilt doktoruna gittim söledim ameliyat oldum ama durum böyle bi baktıki egzema olmuşum derimde çok hasaastıı dedim doktor bana bi çaree 3 krem yazdı eczanede karıştırttım özel olarak günde 2 kere tüm yüzüme kullandım 2 hafta maşallahhh şuan iyiyim bence bi cilt doktoruna başvurabilirsin geçmiş olsun bende yaşadım aynı sıkıntıyı hatta ben 4 ay mücadele ettim geçmedi kızardı yandı soydukça derken ilacı buldum

bende soyulma falan yokta
burnumun üstü iğrenç derecede siyah noktalarla dolu mafoldumben

bende soyulma falan yokta
burnumun üstü iğrenç derecede siyah noktalarla dolu mafoldumben

oskemm pudra yada fondötn falan kullanıomusun yüzüne ???? ben dikkat ettim pudra sürünce oluyoo bende şöle çare buldum eve gelince hemen yıkıyorum yüzümü bepanthen krem mavi olandan aldım burnumun üstüne onu sürüyorum çok bastırmadan o temizliooo çıkarıo yanii

oskemm pudra yada fondötn falan kullanıomusun yüzüne ???? ben dikkat ettim pudra sürünce oluyoo bende şöle çare buldum eve gelince hemen yıkıyorum yüzümü bepanthen krem mavi olandan aldım burnumun üstüne onu sürüyorum çok bastırmadan o temizliooo çıkarıo yanii

yaw Pinkocum ameliyattan sonra 3-4 kez ancak makyaj yapmışımdır nasıl saldım kendimi anlatamam :nazar:
alçı ve bandajlar varken havasız kaldı bide zaten yağlı bir cildim var maske falan yapıyorum ama kar etmiyo napsam bilemedim :bbo:

Normalde yapılacak çooook şey varda siyah noktaya şu halimizde maalesef işte yapamıyoruz ben mesela okadar pimpirikliyimki 1 sene den önce hayatta gözlükte kullanmam ara ara zaten kemiim sızlıo törpülenen kısım korkuyorum

ayy ewet yaa gözlük olayı beni çok zorlamaya başladı ama bu yazı böle geçircez napalım artık

ayy ewet yaa gözlük olayı beni çok zorlamaya başladı ama bu yazı böle geçircez napalım artık

ya evet geçenlerde özel msgdan bi arkda dediki esas 6 aydan 12 aya burun hızla deişiomuşşş o yüzdende daha dikkat lazm bence çünkü allah korusun kemikte eğrilme çökme ezilme olabiliomşş bende artık gözleri kırpıştıra kırpıştıra geziorm çözümü azda olsa şapkada buldm şapka takıorm :)))

ya benimde o siyah noktalar var çünkü 1 hafta bandajda kaldı o yapışkanınını iyi çıkaramadık off off ama artık hafif hafif ovuyorumm bastırmadan

benimde aynı sorun oldu dayanamadım cilt doktoruna gittim söledim ameliyat oldum ama durum böyle bi baktıki egzema olmuşum derimde çok hasaastıı dedim doktor bana bi çaree 3 krem yazdı eczanede karıştırttım özel olarak günde 2 kere tüm yüzüme kullandım 2 hafta maşallahhh şuan iyiyim bence bi cilt doktoruna başvurabilirsin geçmiş olsun bende yaşadım aynı sıkıntıyı hatta ben 4 ay mücadele ettim geçmedi kızardı yandı soydukça derken ilacı buldum
canımhaklısın bak banada iyi fikir verdin.ciltproblemlerimiçin cildiyeciye gidecem

canımhaklısın bak banada iyi fikir verdin.ciltproblemlerimiçin cildiyeciye gidecem

inşallah sorun problem neyse ortaya çıkarda hallolur canım yaa çok geçmiş olsunn ya bendede aslında bi manyaklık var ufacık bişide olsa öyle bi yaygara koparıyorumki neden sonuç bulma hastalıı var galba bendee ondan benm doktorlarla ters düştümde bidaha gitmicem cevap ya herşeyin bi cevabı olmalıı veremedilermide allahım bendenn sinirlisi agresifii yokturr deliriyorum

kızlar çok saolun önerileriniz için bugün hamama gittim yavaş yavaş soydum kötü tarafı okadar yağlı bi krem sürüyorumki yinede pul pul oluo kuruluktan deil benimki çok gıcık görünüo ya arkadaşlarımda oldu onlarda hiç soyulma felan yok sende bi sorun var diolar canım sıkılıo :KK43: yaa en gıcık olduğum şeyde gözlük kullanamamak nese artık kızlar bi sene dayancaz burnuşlarımız güzel olsunda :KK70: öle pirpirikli oldumki sürekli ayna elimde dolaşıyorum

hele ben herkes soruyor niye böyle pul pul oluyor diye. üstüne krem sürüyorum o zaman dahada tuhaf oluyor. güneş kremim fazla beyazlatıyor dışarda herkes soruyor. doktorum bile güldü kontrolum vardı dün. ne sürdün diye bende korkuyorum krem sürmeden çıkamıyorum. daha ne kadar sürecekse bu pullanma. 25 .günüm .offff amma sıknıtılı yaaa. ilk ameliyatımda bu kadar sıkılmamıştım .sanki o da işe yaradı da. inşallah bu iyi olur. ilerde bi sorun yaşamam Allahım.

kızlar yaa bu arada benimde cildim pul pul oluyo daha doğrusu burun çevrem oluyodu
sebamed in bebkler için olan güneş koruyucusunu kullandım sonra geçti yaa

aynen güneş kreminide sürünce beyazlatıyor daha bi tuhaf oluyor dahada pul pul oluyor herkes niye böle olmuş diye soruyor dışarda görenler ya nezaman geçicek bu pullanma çok gıcık oluyorum ne denediysem hiç bişi fayda etmio bugün hamamda soydum düzeldi inş yine çıkmaz bende sebamedin bebekler için olan koruyucusunu kullanıorum tatlım hiç bişi düzeltmio bakalım artık

X