Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 ay oldu halen burnum soyuluyo pul pul oluo kızarıyo soyuyorum ama ozaman daha beter oluo çok kötü görünüo benim gibi olan varmı kızlaar??
bende soyulma falan yokta
burnumun üstü iğrenç derecede siyah noktalarla dolu mafoldumben
oskemm pudra yada fondötn falan kullanıomusun yüzüne ???? ben dikkat ettim pudra sürünce oluyoo bende şöle çare buldum eve gelince hemen yıkıyorum yüzümü bepanthen krem mavi olandan aldım burnumun üstüne onu sürüyorum çok bastırmadan o temizliooo çıkarıo yanii
ayy ewet yaa gözlük olayı beni çok zorlamaya başladı ama bu yazı böle geçircez napalım artık
canımhaklısın bak banada iyi fikir verdin.ciltproblemlerimiçin cildiyeciye gidecembenimde aynı sorun oldu dayanamadım cilt doktoruna gittim söledim ameliyat oldum ama durum böyle bi baktıki egzema olmuşum derimde çok hasaastıı dedim doktor bana bi çaree 3 krem yazdı eczanede karıştırttım özel olarak günde 2 kere tüm yüzüme kullandım 2 hafta maşallahhh şuan iyiyim bence bi cilt doktoruna başvurabilirsin geçmiş olsun bende yaşadım aynı sıkıntıyı hatta ben 4 ay mücadele ettim geçmedi kızardı yandı soydukça derken ilacı buldum
canımhaklısın bak banada iyi fikir verdin.ciltproblemlerimiçin cildiyeciye gidecem