- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
-
canım sen yinede gidersen bi sor..bebk istemiyormusun peki?
evet canım aynen dediğin gibi..bu pko çok aksatıyor..ben 1 yıllık evliydim başladık 6 ya girdik hala bekliyorum...
canım bende aynı dertten müzdaribim valla...
sanırım 3 aydır olmuyorum bende...sanırım diyorum çünkü hiç düzenli olmadıki bende şaşırıyorum artık..
evde test yaptım çıkmadı gebelik,ama bir umut yinede kan testi düşünüyorum bakalım...
ah ahhhh nedir bu pko dan çektiğimiz yaaaaaaaaaaaa....
test yapmaktanda yaptırmaktandaa bıktımmmmmm
mrb benımde adetim 13 gun gecmesıne ragmen gelmedi hala
2 kere test yaptım negatif cıktı
çok sıkıldım en son care doktora gıdıcem bende
birde bu pko nedir acıklayabılırmı bırısı?
tesekkur ederım cnm bende cok sıkıldım bu ay
ondan gelmıyor sanırım
sende bende
herkes en kısa zamanda hastalansın..
Merhabalar, Dr. hormon testi istedi mi acaba ilacı vermeden önce benim kuzenimde aynı şekilde 4 ay önce kesildi adet olmadan dr. gittiğinde biras daha geç kalsaydın erken menepoza girecekmişsin demiş östojen olması gerekenden çok aşağıdaymış şimdi 6 aylık ilaç kullanma safhası vermiş öylelikle adet oluyor . Allah acil şifalar versin.
canım bende 2 ay olmadım sonra doktora gittim ilaç verdi bitti 2. gün oldum bu aya daha 5 gün var dua ediyorum ki olıyım diye bende de hiç gecikme olmazdı ama bu aralar azıttı bende diyorum acaba pko mu yum ama doktora gitmiştim 4 ay önce bişi yoktu hayırlısı sen yine geçtinmi gününü..?
ya aslında o da benim aklıma gelen bir ihtimal...çünkü tüylenme sorunu da yaşıyorum, kilo da alıyorum...hormonlarıma baktırmak istedim ama doktor bu yönde hiçbir girişimde bulunmadı, çok sinirlendim ama yapacak birşeyim yoktu, o an için...bayramdan sonra gidip hormonlarıma da baktırmayı düşünüyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?