• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 aydır kanama çok az

gibigibi88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
832
268
103
32 yaşındayım normalde regl olduğumda azalarak bitmesi 7-8 günü bulurdu son 3 aydır çok azaldı 3 ay önce 3 gün sürdü 2 ay önce 2 gün geçen ayda 3 gün sürdü. Erken menepoza gırmekten korkuyorum 8-9 ay once kadın hastalıkları muayene etmıstı normal bır kontroldu bırsey yoktu son 3 ayda değişti tekrar gitmeliimiyim??

Gecmis olsun canim.ayni durumu ben de yasadim kontrole gittigimde rahim duvarim inceldigini soyledi doktor.ama herhangi bir tedavi yapmadi.bi kac ay daha boyle olursa gel demisti.ben de netten arastirdim dogal nar suyu iyi geliyormus saracoglu sitesinde yaziyordu.gunde iki bardak ictim diger ay adet miktarim eskiye donmustu.bidada gitmeme gerek kalmadi cok sukur.ama nar suyunu icmeye devam.etmesemde aurekli kan yapici seyler pekmez fln yemeye dikkat ediyorum canim

Bende 5 aydır 2-2,5 gün yaşıyorum doktorum muayenede normal dedi stresli bir dönem geçiyorum ondan sanırım, umarım sizinkide ciddi bise degildir

lazer epilasyonun böyle bir etkisi olabılırmı acaba farklı olarak 4 aydır lazer var hayatımda stres dersenız o hep var

Kontrolü ihmal etmeyin derim.
Kist olduğu zamanlarda da böyle regl de azalma görülebilir.
Bazende tam tersi, aşırı kanama görülebilir.

Daha geçen aynı mevzuyu bir kaç arkadaşımızla konuşmuştuk.
Duyduğuma göre menapoz kan tahlilinde de belirlenebilen birşey.
Siz yine kulaktan dolma haberlerle değil de, net bilgiler ile yola çıkın.
Bir an önce bir doktora başvurun derim.

32 yaşındayım normalde regl olduğumda azalarak bitmesi 7-8 günü bulurdu son 3 aydır çok azaldı 3 ay önce 3 gün sürdü 2 ay önce 2 gün geçen ayda 3 gün sürdü. Erken menepoza gırmekten korkuyorum 8-9 ay once kadın hastalıkları muayene etmıstı normal bır kontroldu bırsey yoktu son 3 ayda değişti tekrar gitmeliimiyim??
Canim kotu birsey yoktur umarim ama bir daha git hemen fsh e2 falan baksinlar icin rahatlamis olur

Gecmis olsun, benimde sizin gibi birkac ay kanamam az oldu, ondan sonra bir ayda cok yogun oldu 14 gun surdu hayatimda ilk defa. Doktora gittim rahimde kalinlaşma varmiş halbuki 5 ay kadar once doktora gitmistim boyle birsey yoktu sonrasinda olusmus. Cuma gunu kurtaj olacacagim :(

Doktora gidin ihmal etmeyin

Merhaba bende de son bes aydir adet kanamalarim normalde 6 gun ve yogun olurdu ama bes aydir iki yada uc gun az gelen bi adetim var malesef test yaptirdim ama sonuclar temiz cikti bende nar suyu icecektim fakat midem o kadar kotu oluyorki onu ictikten sonra ondan icemiyorum hayit tohumu ve civanpercemi iciyorum iki aydir biraz bira, duzelme olmaya basladi bu ay tabiki yine gideegim dr insah hayirlisi olsun

Merhabalar, ben de 34 yaşındayım. 6 ay önce bakırlı spiralimin çıkartılması için doktora gitmiştim. O günden beri hem gün sayısı azaldı, hem de kanama miktarım adeta dörtte bire düştü. Yeterince beklediğimi düşünerek geçtiğimiz ay doktora gittim. Yeniden ultrasonla baktı, sorun görmedi. Rahim duvar kalınlığına dair bir yorum yapmadı ama birşey görse söylerdi sanırım? "Belki ultrasonla görülemeyen yapışıklıklar veya tıkanmalar vardır, çok küçük kitleleri göremiyoruz" diyerek HSG (rahim filmi) önerdi. Gebelik istemi olduğunu bilmesine rağmen (zaten spirali bu nedenle çıkarttırmıştım) herhangi bir hormon testi istemedi.
İnsanın gerçekten morali bozuluyor.... Yoğun olsa dert hafif olsa ayrı dert :KK43:

Burda konu açıp yazmıştım 3 gün sürüyor diye 3gün süren kanamam hala 3 gün devam ediyor fakat bu ay kanamanın mıktarıda azaldı. gecen yıl smır testı ultrason baktırmıstım temızdı 1 yılda neolmus olabılır. erken menepoza gırermıyım

Benim de hala miktar çok az, 3 gün bile sürmüyor. Lekelenme gibi oluyor. Doktorun HSG önerdiğini söylemiştim, temiz çıktı sonuç. Doktor da başka birşey istemedi, hormon bakmadı yani. Erken menopozdan şüphelense bakardı mutlaka. Yumurta rezervlerine göre az çok kestirebiliyorlar onu. Doktora gittiniz mi?

Back