• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 Aydır Hamile kalamıyorum ve Kahve lekeler Yardım..

Sark Zeyno

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2017
7
0
1
kızlar 32 yaşındayım 2sene evvel bir cocugum oldu şimdi eşimle 2.bebegi düşünmeye basladık doktora kontrole gittigimde adet olmadan 2 gun evvel kahve leke geliyor demısyım doktor bı sorun yok demişti ama 3 aydır bebek olmamasına ragmen adetlerim geri geri gitmeye basladı bebek düşündüğümuz zamandan beri adetlerim geri geri geliyo ilk aylar 2 gün oynarken şimdi 4gün oynadı normalde günü gününe adet olurdum leke görsem bile ertesi gün hemen baslardı adetim simdi leke leke geliyo 2 -3 gün sonra anca baslıyo 8günü buluyor anlayamıyorum 2 sene eşim korundu ben bişey kullanmadım acaba nedn olmuyo anlaıyorum gerçi hersey nasip ama tedirgin oldum aranızda kahve leke görüpte sorunsuz sekilde hamile kalan varmı?cevaplar için tesekkürler

Benim pembe leke gelirdi normal adetten 15 gun sonra doktor kan hapi verdi gecti anlamadim. Ayrica benimkine polip sebep oluyormus galiba... 3ay kalamadim4.ay kaldim.herseyimiz masallah iyi kansizLik disinda progestan kullaniyorum..

Sizin yerinizde olsam adetin 3.gunu hormonlarim baktirirdim ve ultrasonla rahmime
adetken hic muayene olmadım acaba vajinal mi bakıyorlar yoksa karnından mi bakıyorlar muayenem hep sorunlu geçtiği için korkuyorum da sırf bu sebepten ilk bebeğim 2sene.evvel sezeryanla almıştı doktor çünkü.yapamayacagimi biliyordu eski bir vajinisms hastasiyim..

biz yıllardır hamile kalamıyoruz senin derdine bak

adetken hic muayene olmadım acaba vajinal mi bakıyorlar yoksa karnından mi bakıyorlar muayenem hep sorunlu geçtiği için korkuyorum da sırf bu sebepten ilk bebeğim 2sene.evvel sezeryanla almıştı doktor çünkü.yapamayacagimi biliyordu eski bir vajinisms hastasiyim..

Vajinal bakmasi daha dogru kendinizi kasmayin doktora soyleyin o sizi rahatlatir.

biz yıllardır hamile kalamıyoruz senin derdine bak
ne biçim konuşuyosunuz herkesin derdi kendine sonuçta cevap vermek istemiyorsanız kırıcı şekilde yorum yazmaniza gerek yok Allah isteyen herkese versin ama burda bi soru soruyorum cevap yerine derdine bak diyosunuz evet benimde derdim bu Allah isteyen herkese versin

Back