• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 AYDIR GEÇMEYEN KASIK VE BEL AĞRISI

ygzey

Guru
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
109
33
298
Muğla
Merhabalar,

3 ay önce regl olmama daha çok zaman varken, aniden kasık ve bel bölgemde , şiddetli bir ağrı başladı. Aynen regl ağrısı gibi kasıklarımdan belime, belimden tekrar kasıklarımda hissettiğim şiddetli bir ağrı...
Hem jinekoloji hem de ürolojiye gittim, önemli bir şey yok dediler. Son zamanlarda biraz hafifledi ama geçen akşam gene şiddetli ağrıdı, ağrı kesicilerle durabildim. Sizden rica ediyorum, daha önce böyle bir durum yaşayan varsa beni bilgilendirsin lütfen, neler yaptınız, değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba çok geçmiş olsun. Benzer şekilde benim de ağrılarım oluyordu hatta artık doktorların anlamadığını ve bir sorun olduğunu düşünmeye başlamıştım. Bel bölgemi sıcak tutmaya çalıştım, ağır kaldırmamaya biraz dikkat etmeye başladım biraz da tesadüfi sanırım ama geçti çok şükür aylardır olmadı. Bacak aramda da inanılmaz kramplar oluyordu ayrıca. İnşallah bulursunuz çaresini, doktorlar bir şey yok dedikten sonra hala rahatsızlık yaşamak çok yorucu, çok geçmiş olsun.

Merhaba çok geçmiş olsun. Benzer şekilde benim de ağrılarım oluyordu hatta artık doktorların anlamadığını ve bir sorun olduğunu düşünmeye başlamıştım. Bel bölgemi sıcak tutmaya çalıştım, ağır kaldırmamaya biraz dikkat etmeye başladım biraz da tesadüfi sanırım ama geçti çok şükür aylardır olmadı. Bacak aramda da inanılmaz kramplar oluyordu ayrıca. İnşallah bulursunuz çaresini, doktorlar bir şey yok dedikten sonra hala rahatsızlık yaşamak çok yorucu, çok geçmiş olsun.
Evet gercekten yoruldum artık, madem bir şey yoksa neden ağrıyor..En son gittiğim özel hastanenin doktorları da bir şey yok dedi. Tavsiyelerinize uyacağım, çok geçmiş olsun size de, cevabınız için teşekkür ederim 🙏

Merhabalar,

3 ay önce regl olmama daha çok zaman varken, aniden kasık ve bel bölgemde , şiddetli bir ağrı başladı. Aynen regl ağrısı gibi kasıklarımdan belime, belimden tekrar kasıklarımda hissettiğim şiddetli bir ağrı...
Hem jinekoloji hem de ürolojiye gittim, önemli bir şey yok dediler. Son zamanlarda biraz hafifledi ama geçen akşam gene şiddetli ağrıdı, ağrı kesicilerle durabildim. Sizden rica ediyorum, daha önce böyle bir durum yaşayan varsa beni bilgilendirsin lütfen, neler yaptınız, değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Benim de uzun zamandır kasık ve bel ağrılarım var hatta bacağıma da vuruyor. Doktor iltahap var ondan olabilir dedi ilaç kullandım hiç bir etkisi olmadı hala ağrı var nasıl bir çözüm bulabiliriz ben de bilmiyorum

Benim de zaman zaman bacağıma vuruyor. Siz hangi bölüm doktoruna gitmiştiniz ve nerede iltihap olduğunu söyledi. Çok gecmiş olsun..

Fıtık olsa bu kadar rahat yürüyemezsin dedi doktor🙄
Kasık fıtığı sinsi ilerleyen bir hastalıkmış.
Sadece aklıma geldi, bakıldı mı diye.
Belki hiç de alakası olmayabilir elbet.
Çok geçmiş olsun.

Ben bel fıtığı anlamıştım, ultrasonla tüm alt karın bölgeme baktı doktor, bir şey dedi. Teşekkür ederim ilginiz için🙏

Back
X