3 Aydır geçmeyen depresyon

cefb

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2024
19
5
39
Ben 3 depresyon atagımı geçiriyorum tedaviye devam sürecinde tekrar atagım tekrarladı psikiyatrim ilaç yükseltmeyle olmaz sende bitiyor dedi vengıs 150 yanına merasa ekledi bu konuşma beni çok mutlu etmedi başka doktora gittim aynı ilaç yavaş yavaz artacak dedi 1ay kullandım yine değişmedi 3 doktora baş vurdum ilaç eklemmesi yaptı 9 gündür kullanıyorum benim gibi olanlar yaza bilirmi hiç bir istegim yok duş bile alamıyorum evimi temizleyemiyorum herşey çocuklara ve eşime bakıyor ben 38 yasında 3 çocuk annesi yim yürüyüş yapmak yapıyorum arkadaşlar la zorlada olsa bir araya gelmeye çalışıyorum ama bu isteksizlik geçmiyor bana sen iylesmek istemiyorsun sen çaba göstermiyorsun diyorlar siz ne yaptınız bu durumlarda

Ben 3 depresyon atagımı geçiriyorum tedaviye devam sürecinde tekrar atagım tekrarladı psikiyatrim ilaç yükseltmeyle olmaz sende bitiyor dedi vengıs 150 yanına merasa ekledi bu konuşma beni çok mutlu etmedi başka doktora gittim aynı ilaç yavaş yavaz artacak dedi 1ay kullandım yine değişmedi 3 doktora baş vurdum ilaç eklemmesi yaptı 9 gündür kullanıyorum benim gibi olanlar yaza bilirmi hiç bir istegim yok duş bile alamıyorum evimi temizleyemiyorum herşey çocuklara ve eşime bakıyor ben 38 yasında 3 çocuk annesi yim yürüyüş yapmak yapıyorum arkadaşlar la zorlada olsa bir araya gelmeye çalışıyorum ama bu isteksizlik geçmiyor bana sen iylesmek istemiyorsun sen çaba göstermiyorsun diyorlar siz ne yaptınız bu durumlarda
Beş sene ilaç kullanan biri olarak söyleyebilirim ki isterse en yüksek mg ilaç olsun siz çabalamadıktan sonra olmaz. Beş senedir kullandığım ilacı gebelik düşündüğüm için iki hafta önce bıraktım. Tabii ataklar tavan yaptı. Beş yıl önceki halime dönmüştüm sürekli kendimde hastalık arıyordum ve beynimde hastalık var sanıp bana türlü türlü fiziksel oyunlar oynuyordu. Geçen gün kardiyolojiye gittim şükür her şey temiz. Bu kez de başka organıma taktım. Biliyorum hastaneye gidip o soru işaretini de silince bu kez başka başka bir organıma takacağım ve bu sirkülasyon böyle böyle devam edip gidecek yani olan bana olacak çünkü ruh halim çok kötü. Dün terapiye gittim ilk defa ve ilk gün olmasına rağmen epey etkisini gördüm. Beni panik atak ve anksiyete yapan tramvamı öğrendim ona göre tedavi olacağım. Bence siz de ilacın yanında bir de terapi alın.

X