3 aydır devam eden Emzirme Sorunu

SHH

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2024
1
0
28
Merhaba hanımlar, kızım tam 1 yaşında ve 10. Ayından bu yana emzirmede sorun yaşıyoruz. Hem emmek istiyor, yanıma gelip üzerimi çekiştiriyor ama emerken beni elleriyle itiyor, ayaklarını bastığı yerden ittiriyor kendini. Kahverengi kısmın tamamını almıyor sadece ucunu tutup çekiyor. Defalarca süt sıkışması ve ucu çatlak oldu. Ama bunların ötesinde psikolojik olarak çok yıprandım. Her emzirmede çok öfkeleniyorum içimden, ofkelendigim için de üzülüyorum,bazen emzirirken ağlıyorum. Sütüm varken emzirmekten kesmek istemiyorum ama daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum. Böyle bir durum yaşayan var mı? Nedendir, ne yapmam lazım Dişleri de 6-7 tane aynı anda çıkıyor, distendir diyorum ama itmesi ne alaka, anlam veremiyorum, tahammülüm kalmadı

Kızınız zaten 1 yaşında sağıp verseniz olmaz mı ? Düzenli sağım sürü kesmez hem de sizin öfke sorununuz olmaz canınız acımadığı için.

Süt akışı yavaş olduğundan yapıyor bebekler o hareketleri benimkide mıncıklar ittir tepemden emer tepetaklak ayagi ile yatak baslagimi ittir. Hep garip şekillerde emerdi. Hele birini emerken diğerinin ucuyla oynaması çok sinir bozucu bazen kıyamıyorum bazen elini çekiyorum kızıyor.8-9 aylık başladı bu harekete 2 yaşında hala yapiyor) Süt indirmeye çalışıyor. Bide ucunu değilde kahverengi kısmı ağzına tıkıstırın alttan üstten hepsini alması şart değil mümkünü neyse okadar. Çok acı verici ucunu emmesi ilk iki ay çekmiştim emme şekli duzelince düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…