- 5 Eylül 2022
- 157
- 69
- 29
- Konu Sahibi maviistanbul
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım. Gebelik var görünüyor. Kan testi de yaptırLütfen Allah'ım yüzümü güldürr. Az önce yaptım testimi hamile miyim değil miyim
İnşaALLAH dua edinnHayırlı olsun canım. Gebelik var görünüyor. Kan testi de yaptır
İnşallah vardır canım ve sağlıkla ilerler. Kucağına alırsın inşallahİnşaALLAH dua edinn
Pozitif görünüyor hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Gününüz geçtiyse kan sonucuyla netleştirebilirsinizLütfen Allah'ım yüzümü güldürr. Az önce yaptım testimi hamile miyim değil miyim
Günim geçmedi sizce kan testi vermek için eeken mi reglime 6 gün varPozitif görünüyor hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Gününüz geçtiyse kan sonucuyla netleştirebilirsiniz
Amiinn Allah razı olsunİnşallah vardır canım ve sağlıkla ilerler. Kucağına alırsın inşallah
Var görünüyor ama bence bekleyin adet gününüzüGünim geçmedi sizce kan testi vermek için eeken mi reglime 6 gün var
Bende 6 gün kala kan verdim çıktı. Ama bu kez de keseyi görmek için her türlü bir hafta beklemeniz gerekecekGünim geçmedi sizce kan testi vermek için eeken mi reglime 6 gün var
Kan verdimmm. 1 Ekim yumurtlamamdı sonucum 56 reglime 6 gün varBende 6 gün kala kan verdim çıktı. Ama bu kez de keseyi görmek için her türlü bir hafta beklemeniz gerekecek
Kaç çıkmıştı değerinizBende 6 gün kala kan verdim çıktı. Ama bu kez de keseyi görmek için her türlü bir hafta beklemeniz gerekecek
Tebrik ederim canım ilk mi çok heyecanlisinKan verdimmm. 1 Ekim yumurtlamamdı sonucum 56 reglime 6 gün var
Evett ilkkk dua edinn çok sağolunTebrik ederim canım ilk mi çok heyecanlisin
3 ay erken bı süre isteyen herkese nasip olsun Rabbim sağ salim dogurmayi nasip etsinEvett ilkkk dua edinn çok sağolun
1 sene 3 aylık evliyim 1 sene bitti istedik Rabbim nasip etti amiin amiin inşaALLAH3 ay erken bı süre isteyen herkese nasip olsun Rabbim sağ salim dogurmayi nasip etsin
Aminnn bende 2 yıllık evliyim 1 yıldır istiyoruz keşke bu kadar ertelemeseydim diyorum1 sene 3 aylık evliyim 1 sene bitti istedik Rabbim nasip etti amiin amiin inşaALLAH
Hemen hemen aynı canım tebrik ederim bir hafta sonra tekrar et sonuca göre keseye bakarsınızKaç çıkmıştı değeriniz
Rabbim en kısa zamanda sağlıkla hayırla nasip etsin inşaALLAH çok dua etAminnn bende 2 yıllık evliyim 1 yıldır istiyoruz keşke bu kadar ertelemeseydim diyorum
Bol bol dua Rabbim anneliği isteyen herkese nasip etsinRabbim en kısa zamanda sağlıkla hayırla nasip etsin inşaALLAH çok dua et
Çok sağolunnHemen hemen aynı canım tebrik ederim bir hafta sonra tekrar et sonuca göre keseye bakarsınız