• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 aydır adetim sapıttı bunun sebebi

blackheart

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
583
1
0
Bursa
merabalar doktora gidiceğim ama kafam çok karıştı normal bişi olabilirmi
üç aydır adetim sapıttı ilk ayda adetim erken geldi ayın başında hastalandım ve yedigün sürdü kanım normal geldi ondan sonraki ayda gene ayın başında hastalandım ve ay sonunda yirmi altısında tekrar adet oldum yani anlıcağınız bir ayda iki sefer adet oldum
ve şuan bu ayda yani 12 gün arayla tekrar adet olmuş oluyorum ama
alt taraf çıkıcakmış gibi acıyor anlatılamaz bi sancı bunun için doktora gitmelimiyim
yardımcı olursanız çok sevinirim.....
CADIARZU

Evt cnm gıt bence normal adet 28-35 gÜn arasında olandır
senınkı normal deĞıl gıbı
gerÇı benımde arada ŞaŞıyo ama bu kadar sık olmasıda normal deĞıl

mevsimseldir yaz döneminden kışa geçişte vücut sıcaklığındandır falandır filandır dedim ama bu seferde birden 12 gün arayla adt olunca şaşırdım vede okadar sancım varki şuan anlatamam parcalanıyor sanki ya of randevu alıcam hastaneden randevularda bugünlük dolu yarına kaldı napıcam ya ilaç alsammı almasammı bi yan etki yaparmı hiç bişi bilmiorum

yaban gülüm o dediğiniz kasıklarımda tüylenme yok lakin sivilce çıkıyor bu sıralar bende rahatsız oluyordum kıl dönmesi falan yok ağda yapıyorum ben orayı sivilcelerde ondan çıkıyordie düşünüyordum boyum 160 kilom 53 kilo problemim yok kilom normal ben yemek yemesini sevmeyen biriyim o halde gene kiloluyum ama aşırı sayılmaz yediklerime dikkat ederim yarın zaten doktora gidicem ben ama randevu dolmuş randevu alamıyorum
sancım çok var aşası anlatılmaz sancılar giriyor adet sancısı değil çıkıcakmış gibi ağrıyor

annem belki iltap vardır diyor ama randevu alamıyorum ilac içemiyorum yan etki yaapar die
şuan kanamam durdu akşam biraz kan geldi şuan yok karnım balon gibi patlıcamm ya oderece rahatsızlık veriyor gerginleştim saldırıyorum sağa sola

merhaba ben yeni üye oldum size bişeyler sorcam,geçen ay uzun zmandan beri ilk defa erken hast oldum,bugunlerdede midem falan bulanıyor ama midem bulanırkende canım bişeyler yemek istiyor sizce bu normalmi?folik asitte kullanıyom o yaparmıki

blackheart ben aylık iğne vurunmaya başladığım zamanlar bende ayda 2 kez regl oluyodum eğer böyle bişey kullanıyosan bu normalmiş,yada herangi bi ilaç falan kullanıyosan bu adet dönemini etkiliyo

hiçbir ilaç almıyorum herhangibi bi ağır iştede çalışmıyorum ağır kaldırma durumumda yok erken glsin şuan tek böyle düşününce midem bulanıyor doktor benı nasıl muyane edicek ilk defa gidicem utanıyorum bayan doktor seçimi yaptım şuan randevumu aldım şükür yarın saat 10 da gidicem yarına kadar dayanıcam bilgi verirsenız sevinirim

yaban gülüm o dediğiniz kasıklarımda tüylenme yok lakin sivilce çıkıyor bu sıralar bende rahatsız oluyordum kıl dönmesi falan yok ağda yapıyorum ben orayı sivilcelerde ondan çıkıyordie düşünüyordum boyum 160 kilom 53 kilo problemim yok kilom normal ben yemek yemesini sevmeyen biriyim o halde gene kiloluyum ama aşırı sayılmaz yediklerime dikkat ederim yarın zaten doktora gidicem ben ama randevu dolmuş randevu alamıyorum
sancım çok var aşası anlatılmaz sancılar giriyor adet sancısı değil çıkıcakmış gibi ağrıyor

yinede bi doktora görün adet düzensizliği,sivilce,kilo,tüylenme bunlar polikistikover belirtisidir(yumurtalıklarda mmlik kistler).tabi herkeste bir olmuyor ama genelde böyle sen muayeneni ol rahatla..

merhaba ben yeni üye oldum size bişeyler sorcam,geçen ay uzun zmandan beri ilk defa erken hast oldum,bugunlerdede midem falan bulanıyor ama midem bulanırkende canım bişeyler yemek istiyor sizce bu normalmi?folik asitte kullanıyom o yaparmıki

hamilelik olabilir belki;)

merabalar eğer gebelik gibi bi ihtimalden korkuyorsanız doktora gitmekten başka care kalmıyor ilacı yenimi kullanmaya başladınız yoksa iki üç aydır aldığınız bi ilaçmı sabahtan beri girmediğim site kalmadı benımde
sende bi uzman tv ye bak istersen googleye uzman tv yaz orda doktorlar anlatıyor güzel güzel yapılması gerekenleri

yinede bi doktora görün adet düzensizliği,sivilce,kilo,tüylenme bunlar polikistikover belirtisidir(yumurtalıklarda mmlik kistler).tabi herkeste bir olmuyor ama genelde böyle sen muayeneni ol rahatla..

kızken ablamdada kist sorunu vardı ilaçla tedavi olup atlattı ve şuandada iki yaşında bi oğlu var
ablamda öyle dior sende git görün dior yarın bakıcam haber veriririm yarın
ama doktor nasıl muyane edicek bilen vamrı?

kızken ablamdada kist sorunu vardı ilaçla tedavi olup atlattı ve şuandada iki yaşında bi oğlu var
ablamda öyle dior sende git görün dior yarın bakıcam haber veriririm yarın
ama doktor nasıl muyane edicek bilen vamrı?

canım sen bekar olduğun için usgden karından bakacak. bol su iç sıkışık ol.

Back