- 5 Nisan 2025
- 7
- 2
- 1
- 22
- Konu Sahibi havvanurgunes
-
Kuzum bana bir ilaç verdi sadce kulan dedi kulandim halende kulaniyorum adet olmadım hamileyim desem hiç bir belirti yok pazrtesi günü geri gitcem çatal muyanesi yaptı smr testi aldı oda daha çıkmadı daha önce diğeri doktorlarım kist demişti şuan kist yok diyolar ne yapacağımı şaşırdım ve yeni evliyimProlaktin yüksek çıktıysa ona uygun bir tedavi vermedi mi?
Bu test negatif. Eğer bir tedavi vermediyse yeniden doktora gidin
Prolaktin öyle şak diye düşmüyordu bir süre kullanman gerekiyor ilacı. Hormon bozukluğu regl düzensizliği yapar zaten. Size doğru düzgün anlatmamış sanırım tedavi sürecini, kaç ay kullanacaksın ne zaman kontrole gidip baktıracaksın vs söylemedi mi?Kuzum bana bir ilaç verdi sadce kulan dedi kulandim halende kulaniyorum adet olmadım hamileyim desem hiç bir belirti yok pazrtesi günü geri gitcem çatal muyanesi yaptı smr testi aldı oda daha çıkmadı daha önce diğeri doktorlarım kist demişti şuan kist yok diyolar ne yapacağımı şaşırdım ve yeni evliyimteşekkür ederim yanıtınız için
10 gün kullan dedi ve gönderdi şuan adet belirtilerim varr sadce akıntı filan ben kendim araştırdım herşeyi sonra burayı buldum son çözüm Sordum prolaktin nedir hocam süt hormunu dedi geçmiş olsun diyip gönderdiProlaktin öyle şak diye düşmüyordu bir süre kullanman gerekiyor ilacı. Hormon bozukluğu regl düzensizliği yapar zaten. Size doğru düzgün anlatmamış sanırım tedavi sürecini, kaç ay kullanacaksın ne zaman kontrole gidip baktıracaksın vs söylemedi mi?
Dahaa önce gittim doktolar kist diyordu Şubat ayında hayatımda ilk kez prolaktini duydum vallah önce çikolata kisti dediler sonra kistler gitmiş dediler ben çok şaşkınım gerçekten kuzum yaa sanda büyük geçmiş olsunBaşka doktora gittiniz mi? Lise zamanında birde bu sene yaşadım bende ama benimki daha uzun sürmüştü. Bazı doktorlar ismen doktor sadece. İlaç vermedi mi size?
Teşekkür ederim çok şükür ciddi bir şey değilmiş. Ama kist düşebilir ilaç kullandıysanız. Yada ilişkiden dolayı. Yani doktorun dediği buydu bana. Önerilen gerçekten iyi bir doktor bulun bence sürekli hastane gezmektense. Sizede geçmiş olsun, geçer her şey takmayın kafanıza.Dahaa önce gittim doktolar kist diyordu Şubat ayında hayatımda ilk kez prolaktini duydum vallah önce çikolata kisti dediler sonra kistler gitmiş dediler ben çok şaşkınım gerçekten kuzum yaa sanda büyük geçmiş olsunevet bide tersliyolar
Vallah öylemi dersiniz zaten gideceğim 6 Nisan'da adet oldum fakat çok büyük ciğer şeklinde geldi yaa ve kahverengi uzun sürdü şuan yavaş bir kanamam varTeşekkür ederim çok şükür ciddi bir şey değilmiş. Ama kist düşebilir ilaç kullandıysanız. Yada ilişkiden dolayı. Yani doktorun dediği buydu bana. Önerilen gerçekten iyi bir doktor bulun bence sürekli hastane gezmektense. Sizede geçmiş olsun, geçer her şey takmayın kafanıza.
Acaba kist miydi o brnim aklıma o geldi yani. İnternetten sadece önerilen kürleri detoksları yapmayın herkese iyi gelmeyebiliyor. Yediğimiz içtiğimiz bile etkiliyor yeri gelince adetimizi. En iyisi sağlam bir doktora görünün. Bu zamanda ehlini bulmak zor. Rabbım şifa versin.Vallah öylemi dersiniz zaten gideceğim 6 Nisan'da adet oldum fakat çok büyük ciğer şeklinde geldi yaa ve kahverengi uzun sürdü şuan yavaş bir kanamam varevlentikden 3 ay sonra bu sorunlarım artı benimde çok çok geçmiş olsun
Vallah sadce doktorumun verdiği ilacı kulandim bide bir arkadaşim tarlusal önerdi onu kulandim 11 . Günde oldum resmen kan bildiğim tövbe haşa nimmeten ciğer parçası haline gelmişti sabaha doktora gidcem resminde çektim gösterecem baktım internete polipler filan dedi rahim duvarı döklmesi diyordu fakat ileri derece iyi huylu ve kötü huylu oluyolarmiş rahim kanserinede neden oluyolarmiş durmumda endişe etmiyorum değilim açıkçasıAcaba kist miydi o brnim aklıma o geldi yani. İnternetten sadece önerilen kürleri detoksları yapmayın herkese iyi gelmeyebiliyor. Yediğimiz içtiğimiz bile etkiliyor yeri gelince adetimizi. En iyisi sağlam bir doktora görünün. Bu zamanda ehlini bulmak zor. Rabbım şifa versin.
Yani farklı bir şey yaşamışsınız. Endişelnmeniz çok doğal. Siz iyi düşünün iyi olsun. İnternete kalsak beni kanser yapacakVallah sadce doktorumun verdiği ilacı kulandim bide bir arkadaşim tarlusal önerdi onu kulandim 11 . Günde oldum resmen kan bildiğim tövbe haşa nimmeten ciğer parçası haline gelmişti sabaha doktora gidcem resminde çektim gösterecem baktım internete polipler filan dedi rahim duvarı döklmesi diyordu fakat ileri derece iyi huylu ve kötü huylu oluyolarmiş rahim kanserinede neden oluyolarmiş durmumda endişe etmiyorum değilim açıkçası
Vallah güldürdün gülüm beni Allah'ta güldürsün inanki hem çok korktum hem internet ruhumu aldı zaten ayaklarımda hep batık olur midemden dolayı hiç cikartmiyom yaz kişYani farklı bir şey yaşamışsınız. Endişelnmeniz çok doğal. Siz iyi düşünün iyi olsun. İnternete kalsak beni kanser yapacakinternte bakıp moralinizi bozmayın. Bel bölgesi ve ayak açık kaldığı zaman rahimde hastalıklar oluşuyor. O kısımları muhafaza etmeye çalışın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?