3 aydır adet olamıyorum :(

deerrryyaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2010
723
1
96
Ağrı
yaklaşık 3 ay olacak adet görmedim gebelik testi yaptırdım.kanda baktırdım bişi çıkmadı...doktora gittim kist falan yok dedi..hormonlarıma baktı..lh,fsh,esradiol azcık yüksek çıktı..adete engel değil dedi...adet söktürücü verdi..tarlusal'dı galibaa ilacın adı kullandım bitti 1 hafta oldu halen adet görmedim...aynı durumu yaşayanlar var mı kızlar ( çok korkuyorum...başka bi doktoramı gitsem acabaaa

bende kürtajdan sonra adet olamadim. biraz önce baska topiktede yazdim bendede bisi cikmadi sadece prolaktin azcik yüksek ama cok degil simdi bi hap kullaniyorum bakalim nolcak

tşkler cnm bende kürtaj falan yok önceden adet düzensizliği vardı..ama 3-4 aydır normaldi...hiç bu kadar uzamamıştı..insan tedirgin oluyor...korkuyorum yaa halaa adet olamadım

hamilelikten önce benimde adet düzensizliklerim oluyodu. bu yüzden doktora gidecektim hamile kaldim. düsük oldu kürtaj oldum. benimle ayni zamanda kürtaj olanlar 3. adetini görecek kimileri tekrar hamile kaldi ben hala adet gelsin diye bekliyorum. simdi kullandigim bir hap var o bitsin baska doktora gitcem. doktorumdan memnun degilim

kızlar ay adet olamadım doktor agittim kafayı yiiycegim bir şey yok diyordu her şey normal diyordu ama ben adet olamıyordum sonra bitkici bir aile dostumuz var eşim durumu ona anlatı.. hiç duydunuzmu bilmiyorum radyesteizi ilmiile bitkileri birleştirmiş tedavi ediyor.. dilimden kültür örnegini alarak incelemsi sonucunda ben adetken rahime virüs girimş heliko virüsü bu virüslerde bizi kitliyor benim gibi bir bayan daha varmış oda doktorlara gitmiş.. doktor erken menepoz demiş ona gencecik kıza ama çok şükür o tedavi görüp kurtulmuş.. şimdi bende heliko virüsü ile ugrasıyorum ve bitki kürü kullanıyorum cok sukur adet oldum ama virüsler tehlikeli kimisinin de mantar deniln sey rahime girdim kitliyor ve adet olamıyoruz anlatması zor valla yazması daha da zor Rabim yardımcımız olsun

allah yardımcın olsun canım bende vardı ama atllatık çok skür dediklerinin aynısnı bende yaptım gitmedigim doktor kalmadı ama doktor degil radyestezist çözdü bizim işimizi.. çok şükür..

bu iş gerçekten cok acaiyip gitmedigim doktor kalmadı hepsi butun tahlilleri yaptı hamileyim diye düşündüm test aldım oda boş çıktı inannın pisikolojimiz bozuldu ama cok şükür aştık ama cok insan bu sekilde etrafta ve nedenlerini bulamıyor bu doktorlar... sıkışıncada menepoz diyorlar.. genc yasta bizi hasta ediyorlar allah nasip ederse daha coluk cocuga karısacagız inş.. hep beraber :) Rabbim yardımcımız olsun inş...

dediklerini ilk defa duyuyorum. bu virüsü doktorlar anlayamiyomu

anlayamıyorlar onlar var olan eldeki degerlere bakıyorlar her sey normalse yapacak bir sey yok onlara göre bu ayrı bir ilim nasıl anlatacagımı bile bilmiyorum burası anlatılacak yer degil... .acayip bir urum ama cok sukur ben atlattım ama hala adetlerim eskisi gibi degil daha kısa sürüyor ama gecen ay ve bu ay adet oldum çok şükür ...........

bi kaç gün daha geçmesini bekle mutlaka adet olursun çünkü tarlusal ilacını bende kullandım 1 hafta içtim 4-5 gün sonra hasta olursun...

bi kaç gün daha geçmesini bekle mutlaka adet olursun çünkü tarlusal ilacını bende kullandım 1 hafta içtim 4-5 gün sonra hasta olursun...

canım inşallah dedigin gibi adet olur... ben cok korktum bu durumdan.... çok şükür atlattık..

canım inşallah dedigin gibi adet olur... ben cok korktum bu durumdan.... çok şükür atlattık..

Kürtajdan sonra adet geç okuyor kızlar. 1 ayı geciyor. Bu arada. Ertesi gün hapı varya ilişkiden sonra içilen bir bucuk hafta sonunda adet gördürüyor. Bundan denedin mi balım merak ettim

bende aynı şeyi yaşıyorum canım benimde 3 ay olcak hala hastalanmadım yaa

Merhaba arkadaşlar,
evlilik öncesinde adet düzenziliğini pek umursamıyoruz ama aslında çok önemli olduğunu evlendikten sonra çocuk sahibi olmak istediğimizde çok sıkıntı yaşıyoruz maalesef..
benim aslında çok düzenliydi am astresten 2 ay adet olmamıştım doktora gittim bana Duphaston verdi muadili de progestan dır ve bitmesine 2-3 tane kala adet oldum, söktürücü kullanmanızı önermiyorum bu dediğim ilaçlar rahmi güçlendiriyor ve bebek istiyorsanız da bebeğin tutunmasını sağlıyor

sevgiler..

Ben 22 yaşındayım bu erken menepoz kaç yaşa kadar erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…