- Konu Sahibi deerrryyaaa
-
yaklaşık 3 ay olacak adet görmedim gebelik testi yaptırdım.kanda baktırdım bişi çıkmadı...doktora gittim kist falan yok dedi..hormonlarıma baktı..lh,fsh,esradiol azcık yüksek çıktı..adete engel değil dedi...adet söktürücü verdi..tarlusal'dı galibaa ilacın adı kullandım bitti 1 hafta oldu halen adet görmedim...aynı durumu yaşayanlar var mı kızlar( çok korkuyorum...başka bi doktoramı gitsem acabaaa
dediklerini ilk defa duyuyorum. bu virüsü doktorlar anlayamiyomu
yaklaşık 3 ay olacak adet görmedim gebelik testi yaptırdım.kanda baktırdım bişi çıkmadı...doktora gittim kist falan yok dedi..hormonlarıma baktı..lh,fsh,esradiol azcık yüksek çıktı..adete engel değil dedi...adet söktürücü verdi..tarlusal'dı galibaa ilacın adı kullandım bitti 1 hafta oldu halen adet görmedim...aynı durumu yaşayanlar var mı kızlar( çok korkuyorum...başka bi doktoramı gitsem acabaaa
bi kaç gün daha geçmesini bekle mutlaka adet olursun çünkü tarlusal ilacını bende kullandım 1 hafta içtim 4-5 gün sonra hasta olursun...
bi kaç gün daha geçmesini bekle mutlaka adet olursun çünkü tarlusal ilacını bende kullandım 1 hafta içtim 4-5 gün sonra hasta olursun...
bu arada benim 4.aya giriyo adet olamayisim
bu iş gerçekten cok acaiyip gitmedigim doktor kalmadı hepsi butun tahlilleri yaptı hamileyim diye düşündüm test aldım oda boş çıktı inannın pisikolojimiz bozuldu ama cok şükür aştık ama cok insan bu sekilde etrafta ve nedenlerini bulamıyor bu doktorlar... sıkışıncada menepoz diyorlar.. genc yasta bizi hasta ediyorlar allah nasip ederse daha coluk cocuga karısacagız inş.. hep beraber :) Rabbim yardımcımız olsun inş...[/Q
bi sayfada okudum bende 18-22 yaşta da menopoz varmış öle bişi olurmu acaba bende nerdeyse 3 aydır adet görmüyorum
bende aynı şeyi yaşıyorum canım benimde 3 ay olcak hala hastalanmadım yaa
bu iş gerçekten cok acaiyip gitmedigim doktor kalmadı hepsi butun tahlilleri yaptı hamileyim diye düşündüm test aldım oda boş çıktı inannın pisikolojimiz bozuldu ama cok şükür aştık ama cok insan bu sekilde etrafta ve nedenlerini bulamıyor bu doktorlar... sıkışıncada menepoz diyorlar.. genc yasta bizi hasta ediyorlar allah nasip ederse daha coluk cocuga karısacagız inş.. hep beraber :) Rabbim yardımcımız olsun inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?