- 7 Aralık 2009
- 6.924
- 13.305
- 448
- 42
merhaba arkadaşlar.. son birkaç gündür çok moralim bozuk.. cumartesi 3. ay kontrolü için doktora gittik. doktor 3 haftada 500 gr aldığını ve sütümün muhtemelen azaldığını bu yüzden mama takviyesi yapmamız gerektiğini söyledi.. 3 ayda toplam 2300 gr almış. ama ben doktora da anlatmaya çalıştım benim bebeğim 3 aydır hep aç gibi davranıyor ama buna ramen genelde gece 6-7 saat uyuyor aralıksız. ayrıca 2 hafta önce zehirlendiğim için midem ve bağırsaklarım bozulmuştu bu yüzden pek beslenemedim ve takip eden 2-3 gün sütümde gerçekten azalma oldu ve şimdi eski haline döndü..
ilk önce mamayı emzirdikten sonra denedim almadı, sonra bir de 3 saat aç ken denedim 100 ml mamayı bir solukta bitirdi ve sonrasında aranmaya devam etti, 1.5 saat sonra tekrar emmek istedi.
şuan mama vermiyorum ama bebeğim sanki hep aç gibi davranıyor ve vicdan azabından kurtulamıyorum acaba inat etmeyip şu mamayı versem daha mı iyi olacak.. ne zor işmiş bir bebekten sorumlu olmak.
sonuç olarak sorum şu; sizin bebeğiniz 3. ayında toplam kaç kilo aldı ve mama takviyesi yaptınız mı?
ilk önce mamayı emzirdikten sonra denedim almadı, sonra bir de 3 saat aç ken denedim 100 ml mamayı bir solukta bitirdi ve sonrasında aranmaya devam etti, 1.5 saat sonra tekrar emmek istedi.
şuan mama vermiyorum ama bebeğim sanki hep aç gibi davranıyor ve vicdan azabından kurtulamıyorum acaba inat etmeyip şu mamayı versem daha mı iyi olacak.. ne zor işmiş bir bebekten sorumlu olmak.
sonuç olarak sorum şu; sizin bebeğiniz 3. ayında toplam kaç kilo aldı ve mama takviyesi yaptınız mı?