- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
-
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Ben tarıhı bıtırmıstım.Kendımı cok saldım keske calıssaydım.Ama tekrar yuklenmeye baslıycam.Kac puan aldınız ki.Öğretmenlıkten gırsem de 80 almam lazım.Tum dersler hayatta yetısmez hemBende p.tesi başlıcam ama 2016 da temeli iyi yaptım puanımda iyi ama atamalarda istediğim il açmadı gitti mecbur gene sınava yüklenecem inşallah yetişir diye düşünüyorum.
Bende tarihi milli mücadele dönemine kadar gelmiştik geri atama çıkınca bi umut bırakmıştım puanım 76 ebelik mezunuyum bizim puanlar çok düşük malum ben il seçiminden kaldım.Ben tarıhı bıtırmıstım.Kendımı cok saldım keske calıssaydım.Ama tekrar yuklenmeye baslıycam.Kac puan aldınız ki.Öğretmenlıkten gırsem de 80 almam lazım.Tum dersler hayatta yetısmez hem
Ne güzel keske bızımde dusuk olsa.Bu yıl olur ama sızın calısmaya devam edınBende tarihi milli mücadele dönemine kadar gelmiştik geri atama çıkınca bi umut bırakmıştım puanım 76 ebelik mezunuyum bizim puanlar çok düşük malum ben il seçiminden kaldım.
Inşallah bakalım sizinde olur inşallah hayırlısıyla..Ne güzel keske bızımde dusuk olsa.Bu yıl olur ama sızın calısmaya devam edın
İnşallah sagolunInşallah bakalım sizinde olur inşallah hayırlısıyla..
Inşallah cnm.İnşallah hepimiz istediğimiz yerlere geliriz Allah’ın izniyle kızlar