• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 ayda ideal kiloma ulaştım bakın nasıl

iksess

evlenmeden olmaz
Kayıtlı Üye
4 Mart 2012
144
0
46
Antalya
KAHVALTIIIIIIII.. kızlar en önemli nokta bu.. 47 kilo civarıydım. şu an 54. kahvaltı nedir bilmezdim. ama en önemli şey gerçekten buymuş. annem derdide inanmazdım. kahvaltınıızı edin güzelce ben peynir çok tüketirim etkisi varmı bilmiyorum bal reçel ile.. kahvaltınızı ettıkten sonra boş durmayın kalkın evi toplayın annenize yardım edin :D evliyseniz zaten işler var :) öğlen illaki acıkaçaksınız. ekmekle yiyin tüm yemeklerinizi. ardından akşam yemeği.. ben öyle ara öğün bi insan değilimdir pek.. akşamda nutella alın kendinie bi kavanoz. tv karsısnda bi iki kaşık atın ağzınıza oh mis :27:

emin olun kilo alacaksınızdır.. yıllarca alamıyorumm dıye ağladım meğer kahvaltısızlıktanmış :) birde tabiki stresten uzak olmaya çalışın :)

benm boyum 160 kilom 47.bende kilo almak istiyorum iştahım yerinde ama almıyorum.bakalım bu bebek mamalı diyeti deneyeceğimmm

KAHVALTIIIIIIII.. kızlar en önemli nokta bu.. 47 kilo civarıydım. şu an 54. kahvaltı nedir bilmezdim. ama en önemli şey gerçekten buymuş. annem derdide inanmazdım. kahvaltınıızı edin güzelce ben peynir çok tüketirim etkisi varmı bilmiyorum bal reçel ile.. kahvaltınızı ettıkten sonra boş durmayın kalkın evi toplayın annenize yardım edin :D evliyseniz zaten işler var :) öğlen illaki acıkaçaksınız. ekmekle yiyin tüm yemeklerinizi. ardından akşam yemeği.. ben öyle ara öğün bi insan değilimdir pek.. akşamda nutella alın kendinie bi kavanoz. tv karsısnda bi iki kaşık atın ağzınıza oh mis :27:

emin olun kilo alacaksınızdır.. yıllarca alamıyorumm dıye ağladım meğer kahvaltısızlıktanmış :) birde tabiki stresten uzak olmaya çalışın :)

ben uyanır uyanmaz sigara yakıp içenlerdenim.birde kahvaltı konusunda çok zayıfım.peynir yemiyorum maalesef :((

kızlar bende cok zayıftım ramazandan beri 2 ,5 kilo aldım.çok kısa bi sürede.hergece sahurda 3 adet gözleme yedim yaglı yaglı ohhh missss niyetli olmadığım günlerde de yiyorum daha faydalı oldu.hııı bi de hurma yiyin günde 10 15 tane.bana iyi geldi.valla.gelsin etlerrrr

benim hergün yaptığım şey bu kız. bi türlü olmuyor nedense.

Back