How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

3 ayda başarılır mı?

Zor..
Çok zor..
Millet, ona adam akıllı 1 senesini ayırıyor,hatta bazı derslerin konularıni yaz tatilinde bitirip tarama yapıyor.
Ayrıca biz seni tanımıyoruz ki ?
Daha önce girmiş oldugun sınav dokumleri ve başarım yuzdelerin yok ki elimizde ?
Denemeler vs.. bunlara bakacaksın.Degerlendirmesini sen yapacaksın.
Buraya sormalik bir konu değil bence bu.

Temel varsa neden olmasın ki? Kapasitenizi, bilgi birikiminizi ve alanınızı bilmiyorum. O yüzden daha net bir şey diyemem.

Temel varsa biraz sıkıştırıp yapılır. Tabi bölüm ne bilmiyorum ama en azından bi 80 85 puan kasılır bence.

Bu sorunun cevabini nasil verebiliriz ki? Kisinin temeline, kapasitesine, calisma sekline, ortamin kosullarina ve daha aklima gelmeyen bir suru faktore gore degisir.

Sağlam bir çalışma programı ile başarılır bence. Ama bayağı kendini vermen lazım. Ben hiç bir zaman imkansız diye birşey diyemem çünkü çok tanık oldum son 3 ay da 4 ay da çalışıp çok iyi puan alanlar oldu. Senin neden olmasın ki. Azim ve istikrar olduktan sonra..

3 ayda KPSS önlisans kazanılır mi evde
Çalışma şekline göre değişir genelde kazanan oluyor ama yoğun bir çalışma olmalı. Mesela ben yapamam çünkü temelim çoğu derste yok iki üç okumada anca anlıyorum ve günde 4 5 saatten fazla çalışamıyorum çalışsamda kapılar kapanıyor :D Böyle değilsen olur :D

Ben kpss ye kendimi denemek için girdim seviyemi görüp diğer sefer ne kadar çalışmam gerektiği konusunda ön bilgim olsun diye ve 92 aldım atandım temeliniz varsa bence olur konu çalışmaz bol bol test çözersiniz

Olur ama sağlam temel varsa olur atanan da o yüzden atanıyor, ben 3 gün çalıştım atandım diyenlere inanmayın onlar kendi bilgi birikimi ve başarısının farkında değiller mesela matematik anne karnında yüklenmiyor beyne değil mi .

Back