3.ayda 3 dozluk rota asisina basladinizmi

Kamelya08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2019
29
2
32
Merhabalar bebegimin 3. Ay kontrolunde hastanede rota asisini yaptirdim doktor kagida 3 dozluk asinin ismini yazmis bn 3. Ve 5. Aylarda 2 dozluk asiyi yaptircaz diye biliyordum hemsire yaptikdan sonra ogrendim rotagen oldugunu doktorun odasina gelip sordum asistan vardi tamm sorun yok 4 ayda 2. Dozu yapariz dedi kafama takilan rotarixi 3 ve 5 aylarda yapiyolar rotagen yani 3 dozluk olanida 2 4 6 aralarinda 2 ay okuyo bnm asilarda pespese olucak 3 4 5 yarin doktoru arayip sorucam bunu kafama cok takildi merak ediyorum sizde bebeginize pespese bu asidan yaptordinizmi bnm gibi

bız 2 lı yaptırdık 3 lusunu verseydı arada 1 ay olması yetermıs oyle demıstı dr:) bı yan etkısı de olmadı o asının da zaten

Biz rotarix yaptırdık 2 doz sağlık ocağındaki ebe 2 4 6 aylarda yapılan aşı diğer asilarla ususte gelmesin diye 2 doz öneririm dedi.. siz bir de aile hekiminize sorun ardarda sorun olur mu diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…