3 ayda 2 beden büyüme(SAĞLIK BAKANLIĞI ONAYLI)

gizemmm_81

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
7
0
0
İzmir
sevgili arkadaşlar gold longda yeni ürün çıkardı ve sağlık bakanlığı onaylı göğüslerde 3 ayda 2 beden büyüme sağlıyor müşteri memnuniyeti garantisi veriyor çok arastırdım acaba dıger kremler gıbımı hıcbır etksini göremicemmi die dusundum ve kullanmaya karar verdım ve gercekten cok buyuk faydasını gordum göğüslerim dik ve dolgun bır gorunume kavustu artık kendımı cok ıyı hıssetmeme neden oldu bu durumum çevremdekilerinde dıkkatını cektı artık dar elbıselerimi rahatlıkla gıyebılıorum kendıme öz güvenim yerine geldı amelıyattan korkanlar ve krem kullanmayı dusunnenlere tavsıye ederım. hihoyyyt

sağlık bakanlığı onay verdiyse zaten kesin kanser yapıyordur doğru düzgün denetim mekanizması bile yok 15 yıldır gdo damgalı patates yiyoruz

her yazdığım reklam oluyor bende bunu anlamıyorum kı ınsanlar acık acık reklam yapıyor o zaman hıcbır sey soylenılmıyor ben etkı gördüğüm bir ürünü sizinle paylasmak istedim ama yanlıs yapmısım reklam yapmak ıstesem bu sekılde yapmazdım göğüslerimde toparlanma sağladı ve daha sonrasında büyüme sağladı. gercekten etkisini görürsünüz...

arkadaşım ben reklammı değilmi bilmem ama bu ürünü birkaç ay önce kullandım ve başlık bile açmıştım sakın kullanmayın diye sebebine gelince
ben bu kremden 3 kutu siparişn verdim birinci kutu bitti ikinci kutunun yarısındayken sol göğsümde ciddi bi şişlik oluştu ve doktora gittim kremi kullandığımı söyledim ve kesinlikle bu kremden dolayı olduğunu söyledi ve birdaha kullanmamamı önerdi
anlayacağınız hiç bir etkisi olmadı ve az daha sağlığımdan oluyodum aynı senin gibi garantili büyütğüyo sağlıklı falan dediler ama bunu ben bire bir yaşadım hatta bir kutusuda hala duruyo elime her alışımda lanet ediyorum ve verdiğim paraya acıyorum
buda benim tecrübem artık yorum sizin arkadaşlar
ama kesinlikle tavsiye etmiyorum sağlığınızdan olursunuz
doğal yolları deneyin bence

Sitemizde bitkisel veya kimyasal medikal ürünlerle ilgili konu açılması yasaktır. Bu bölüm özellikle - başlıktan da anlaşılacağı gibi - sadece doğal göğüs büyütme yöntemleri ile ilgili konuları içerir. Bu nedenle konuyu kilitliyorum.

Back