• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 ayda 15 kilo vermek isteyenler

lacivert5

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
19
1
16
İstanbul
Merhaba,
Maalesef doğumda aldığım kiloları veremedim, yaklaşık 20 kilo fazlam var.
Bu durum aklımı aşırı derecede kurcalamaya başladı. Bedenimden hiç hoşnut değilim.
Kıyafetlerimin hiçbiri üzerime olmuyor, hala hamile pantolonlarımı giyiyorum.
Doğum iznim Mayıs ayı sonlarında bitecek. O zamana kadar en azından 15 kilo vermek istiyorum.
Pazartesi günü, 1.62 boy ve 74,5 kg ile diyete başladım. Çok hıslandım, umarım pes etmem.
Bugün 4. günüm. 1,4 kilo verdim, büyük ihtimalle su kaybediyor vücudum.
Kalori takibi yapıyorum ve maydonoz kürü uyguluyorum.
Bana katılmak isteyen arkadaşları bekliyorum.

Merhaba,
Bu durum aklımı aşırı derecede kurcalamaya başladı. Bedenimden hiç hoşnut değilim.
Doğum iznim Mayıs ayı sonlarında bitecek. O zamana kadar en azından 15 kilo vermek istiyorum.
Pazartesi günü, 1.62 boy ve 74,5 kg ile diyete başladım. Çok hıslandım, umarım pes etmem.

cnm nasıl gidiyor diyetin merak ettim bende doğum kilolarımı vermek istiyorum

Merhaba LaMeKaN369,
Bazı özel durumlardan dolayı 700 gr almış durumdayım. Ama diyete ve maydonoza devam ediyorum.
Kilo durumlarımız ve hedeflerimiz birbirine çok yakın. Umarım başarılı oluruz.
Senin nasıl gidiyor? Bebek kaç aylık?

Merhaba LaMeKaN369,
Bazı özel durumlardan dolayı 700 gr almış durumdayım. Ama diyete ve maydonoza devam ediyorum.
Kilo durumlarımız ve hedeflerimiz birbirine çok yakın. Umarım başarılı oluruz.
Senin nasıl gidiyor? Bebek kaç aylık?

benim diyet iyi sayılır 1 ay olacak nerdeyse ama sadece 2.5 kilo verebildim hızlanmam gerekiyor.cnm kızım 9 aylık oldu seninki ?

Merhaba,

ah arkadaşım aynı durumdayız. halimden sıkıldım hiçbir kıyafetim olmuyor. bana göre 20 hesaplara göre 30 kilo fazlam var. yaza kadar 20 kilo vermeyi düşünüyorum fakat nasıl. bu doğumlar beni bu hale getirdi. sen emziriyorsun daha kolay verirsin. benimki 17 aylık oldu ve emzirmediğimden daha zor. spor da yok. kalori takibi yapamıyorum. iş yerindeki bilgisayar açmıyor. akşam eve gidincede herşeyi yemiş ve bütün kalorileri doldurmuş oluyorum:1: kendime az yiyerek ve karamaya kefiri aldım bakalım faydasını görecekmiyim.

ah arkadaşım aynı durumdayız. halimden sıkıldım hiçbir kıyafetim olmuyor. bana göre 20 hesaplara göre 30 kilo fazlam var. yaza kadar 20 kilo vermeyi düşünüyorum fakat nasıl. bu doğumlar beni bu hale getirdi. sen emziriyorsun daha kolay verirsin. benimki 17 aylık oldu ve emzirmediğimden daha zor. spor da yok. kalori takibi yapamıyorum. iş yerindeki bilgisayar açmıyor. akşam eve gidincede herşeyi yemiş ve bütün kalorileri doldurmuş oluyorum:1: kendime az yiyerek ve karamaya kefiri aldım bakalım faydasını görecekmiyim.

bebeğim 6 aylık, ama maalesef emziremiyorum. emebilseydi, kilolarıma da faydası olurdu mutlaka.
umudunu kaybetme. akşam kalori tablolarından uygun yiyecekleri seçip, ertesi gün onları yiyebilirsin.
ben çok kararlıyım. yaza kadar bu kilolar gidecek.

cnm nasıl gidiyor diyett?

ya diyet günlüklerinde emziren anneler kısmına gelsene sende daha iyi motive olursun

Diyet iyi gidiyor. Arada küçük kaçamaklar yapıyorum, ama sonra az yiyerek dengeliyorum.
Maydonoz kürünü bıraktım. Greyfurt suyu ve yeşil çay içiyorum.

Teşekkür ederim, ama ben maalesef emziremiyorum :(

Merhaba,

benimde 15 kilo vermeyi planlıyorum 3 ayda 1 ayım bitti 20 ocakta 70 kilo ile başlamıştım diyete.ilk 10-15 günde 4 kilo verdim sonra kilo vermem durdu.şimdi yeniden vermeye başladım şuanda 64.5 kilom hem diyet hemde spor yapıyorum ben çok da terliyorum spor yaparken 55 kiloya düşmem gerek umarım vereceğiz şu kiloları :)

Back
X