• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.aya girerken çocuğun dikkatini çekecek ne gibi oyuncaklar kullanılmalı?

pakopuko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2010
16
1
36
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar;

Tecrubeli annelerden bu konuda yardım istiyorum.Kızım bgn 73 günlük ve artık çok güzel tepkiler veriyor.Dr a götürdük ve drumuz artık onun dikkatini çekecek oyuncaklar kullanın dedi,fakat drumuza sormadım ne gibi oyuncaklar kullanalım diye.Sizce neler kullanmam gerekli bilgilendirirmisiniz?

çıngırak al bırde bır markanın patıklerı var onları gırdıgında ayakalrını salladıgında cıkan sese cok bakıyo hareketlerı dahada artıyor fışırdıyan oyuncakalrdan muzık dıkkatını cekıyor canlı renklerde olsun oğlum suan 3 aylık

ben bırkaçgun önce internetten arastırmıstım kızım28 gunluk 0 6 ay arası nohut mercımek tas bunlaru agzı açılmayacak kutulara koyup sallayınca çıkan sesler bende kutuların agzını japonla yapıstırmayı dusunuyorum hatta prıma yenıdogan sıtesıne gır bak ben ordan okudum kolay gelsın

Dönence hala çok dikkatini çekiyor dördüncü aya girdik,oyun ve jimnastik halıları var almayı düşünüyorum.

canım benim kızımda haftaya tam 3 aylık olucak bizede doktorumuz aynısını söylemşlti

biz çıngırak, dönence, çıngıraklı patikler ve oyun halısı aldık bunlardan en çok oyun halısını sevdi çıldırıyor resmen çok heyecanlanıyor

bebeklerinizin gaz problemi olan varmı bebegin 2 aylık mama yiyor çok gazımız var yardım edermisiniz

Merhaba Arkadaşlar;

Tecrubeli annelerden bu konuda yardım istiyorum.Kızım bgn 73 günlük ve artık çok güzel tepkiler veriyor.Dr a götürdük ve drumuz artık onun dikkatini çekecek oyuncaklar kullanın dedi,fakat drumuza sormadım ne gibi oyuncaklar kullanalım diye.Sizce neler kullanmam gerekli bilgilendirirmisiniz?

Çıngırak ve oyun halısı bence. Oyun halısı derken aslında "bebek aktivite" diye gecenler var. Onlar guzel oluyor. Congıragı elinde tutamıyor ama oyun halılarına uzanmaya calısmak eglenceli geliyor.

Renkli herşey ilgilerini çekiyor bu dönemde..
İlle de oyuncak alayım diye bi sürü para harcamanıza gerek yok. Renkli kumaşlara, başörtülerine bayılırdı benim kızım o dönemde..

Back