Saç Uzatma Yöntemleri 3 Ay saç uzatma adım adım fotoğraflarla...

Banufatih

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2015
164
92
Merhaba, bugünden itibaren 3 ay boyunca düzenli bakımlarla saçımızı uzatma serüveni başlatıyoruz. Topice katılmak isteyenler bugün itibari ile saçlarının ilk halini paylaşacak ve her hafta düzenli foto paylaşımları ile aldığımız yolu hep beraber göreceğiz arkadaşlar.
Amacımız uyguladığımız kürler gerçekten işe yarıyor mu izleyeceğiz. Şimdiden bol şans :)

İlk kürümüz soğan kürü arkadaşlar. Hafta içi diğer kürlerimizi de paylaşacağız. Amaç saç dökülmesini önlemek sağlıklı saçlar ve rapunzel uzunlupunda fıstık gibi saçlar olacak. Birazdan kür sonrası başlangıç fotosunu paylaşacağım ve beraber takip edeceğiz :KK45::KK49:

İlk kürümüz soğan kürü demiştim. Ve başlangıç fotosu olarak bu fotoyu bazalıcam arkadaşlar bakalım kürler işenyarayacak mı?:KK58::KK25:

Eklentiler

• 2016-04-16 22.54.24.jpg
    2016-04-16 22.54.24.jpg
    36,2 KB · Görüntüleme: 1.007
Günaydın iyi pazarlar. Dün akşamki soğan kürümüzden sonra çizli t-shirt ile kuru hali ile bir fotoğraf yayınlamak istedim. Saçlarım ne kadar kurumuş acil toparlanması gerekiyor:KK47::KK47:

Eklentiler

• 2016-04-17 12.52.15.jpg
    2016-04-17 12.52.15.jpg
    46,5 KB · Görüntüleme: 910
Bende bu gün soğan kürü ile başladım.1 büyük soğanı kabuğu ile 8 parçaya bölüp 3 bardak suda kaynattım.Sonra ılıyınca suyunu süzdüm.Bütün suyu saçıma iyice yedirip havluyla sardım.Şu an hala saçımda bekletiyorum.

Bende bu gün soğan kürü ile başladım.1 büyük soğanı kabuğu ile 8 parçaya bölüp 3 bardak suda kaynattım.Sonra ılıyınca suyunu süzdüm.Bütün suyu saçıma iyice yedirip havluyla sardım.Şu an hala saçımda bekletiyorum.
Merhaba arkadaşım...hafi sırma saçların şimdiden hayırlı olsun :KK49: yıkadıktan sonra fotosunu paylaş senin sürecinide takip edwlim

Merhaba arkadaşım...hafi sırma saçların şimdiden hayırlı olsun :KK49: yıkadıktan sonra fotosunu paylaş senin sürecinide takip edwlim
Ben bu akşam yıkamayı düşünmüyorum.Sabah işe gitmeden önce yıkayacağım.Bir ara bende resim eklerim.

Ben bir hışımla uzun saçlarımı omuzlarımda kestirdim.Bu da yetmezmiş gibi daha o saçları kullanmama fırsat kalmadan tekrar gidip kısaltarak bir sürü kat vurdurdum.:KK61:

Ben bir hışımla uzun saçlarımı omuzlarımda kestirdim.Bu da yetmezmiş gibi daha o saçları kullanmama fırsat kalmadan tekrar gidip kısaltarak bir sürü kat vurdurdum.:KK61:
Ah sorma kuaför gazabına çok uğruyoruz. Bide kendi faza gelişlerimiz yok mu...fotoyu mutlka ekle çünkü ilerde karşılaştırma yaparız canım

Ah sorma kuaför gazabına çok uğruyoruz. Bide kendi faza gelişlerimiz yok mu...fotoyu mutlka ekle çünkü ilerde karşılaştırma yaparız canım
Hiç sorma ben kendi kendimi gaza getirdim.Sonuç ne mi kısacık saçlar ve mutsuz bir kadın.

Hiç sorma ben kendi kendimi gaza getirdim.Sonuç ne mi kısacık saçlar ve mutsuz bir kadın.

Benimde elim durmadı uydum şeytana. Ama şimdi haftalık kürler ile toparlıcam inş. :KK19: her pazar sopan kürü. Hafta içide ilik kürü ve yağlar. Elbette biotin tablet alıyorum ve bu 3 ay saçlarımı canlandırıcam :KK16:

Bu arada sopan kürü sonrası saçımdaki değişikliği paylalayım. Koyu renk altında yoğun oriyal olduğu için kremsiz tarayamazdım. Kürden sonra kreme ihtiyacım olmadı ve o sert hali azaldı daha yumuşak çok şükür :))

Bugün şampuanımın içine çam terebentin yağı ekledim. Biraz çörek otu yağı ve hint yağıda damlatıcam böylece bakım serüvenimin şanpuan aşaması da bitmiş olacak :KK71::-)

Biotin 6000 mg
Çinko 25 mg kullanıyorum.
Marka GNC

Beyaz bi kıyafetle daha net görebiliz arkadaşım saçlarını. Evwt şampuanıma bende sarımsak eklicem bide hint ve çörekotu yağı. Daha önce yapmıştım memnun kalmıştım. Biotin solgar mı? Benim vitamin depolarım boşaşmış elevit vitaminde kullanıyorum canım

X