• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 ay oldu doğum yapalı gögüs çatlaklarım geçmedi

karacagumus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
54
0
36
İstanbul
selam
bebeğim 3. ayını doldurdu ilk emzirmemle başlayan çatlaklarım bir türlü geçmedi.bepathene, garmastan, fito, madecassol hepsini sürdüm acım bir türlü dinmiyor geçen gün emzirirken kananmış bebeğim kanımı da emmiş yawrum akşama kadar kan tükürdü pompayla sağdım verdim oda değiştirmedi bebeğimle en özel ilişkimiz zehir oluyor ressmen sezeryan oldum ben onda bu kadar acı çekmedim
önerilerinizi bekliyorum :18:

canım geçmiş olsun.Göğüs çatlağı çok zor ben de 4 ay bununla uğraştım emzirirken bebeğimin ağzı hep kan oluyordu.ben de senin gibi denemediğim krem kalmadı.garmastandan çok fayda gördüm.bir de ayva çekirdeği çok fayda ediyormuş yaralara.inşaallah en yakın zamanda düzelir canım.

canım teşekkür ederim çok, ayva bulabilrsem nasıl uygulayacağım onu bilgin var mı ?
zeytinyağı da sür dediler şimdide yağlanıyorum pehlivanlar gibi ama acı aynı acı :(

benim sıpa 6 aylık olacak benim memeler hep kanlı ve yarık. duş almaya korkar oldum. duştan sonra daha kötü oluyor.

cnm seni çok iyi anlıyorum bende tam 3 ay boyunca çektim her emzirmemde ağlıyodum benimde denemediğim şey kalmamıştı ama en sonunda ayva çekirdiğinde çözüm buldum ayva çekirdeğini suda bekletip jel kıvamına geliyo daha sonrasında onu göğüs ucuna sürüyosun benimkileri geçirmişti umarım sende de işe yarar yoksa gerçekten çok zor

canım teşekkür ederim çok, ayva bulabilrsem nasıl uygulayacağım onu bilgin var mı ?
zeytinyağı da sür dediler şimdide yağlanıyorum pehlivanlar gibi ama acı aynı acı :(
Allah yardımcın olsun canım çok zor bir süreç.Ayva çekirdeği ile bilgi yazacaktım sağolsun bir arkadaş yazmış.:46:

bende çok çektim çatlaktan. ama karbonatlı suyla emzirmeden önce sürekli siliyorum o acayip iyileştiriyor şimdi önceki acılarıma göre çok çok iyiyim. birde garmastan krem sürüyorum. karbonatlı suyu tavsiye ederim. hem çocuk pamukçuk olmuyo ağzı.

benim de 5 aylık kızım ama hala çaylaklar var...
Öyleki 3.5 aylıkken gögüs ucu egzamasına çevirdi... slikon başlık ile emzir dedi doktor kızım biraz emdi sonra emmedi. aventin koruma kalkanını aldım... sürekli onunla dolaşıyorum... denemediğim krem kalmadı... şimdi hep koruma kalkanıyla geziyorum gögüs pedi kullanmıyorum bence onlar daha kötü yapıyor... dışarı çıkarken slikon başlığı takıyor sonra gögüs pedi kullanıyorum... Allaha şükür daha iyi... geçmedi ama daha iyi... ya da ben acıya tamamen alıştım...

karbonatlı suyum da eksik olmadı hiç her emzirme sorası siliyordum şimdi bıraktım 3 gündür zeytin yağı sürüyorum sanki biraz fayda etti gibi ama göğüs kalkanından bende düşünüyorum almayı canım seninki gögüs ucu şeklinde olanmı yoksa yuvarlak içine süt de toplayabilenden mi aventin sitesinden baktım da hangisini alsam bilemedim

bilemiycem ama garmastanı silmen gerekli bunu silmiyorsun sildikçe tahriş oluyor o yüzden diyorum.bi de biraz emzirmesen o göğüsten onu pompayla sağ diğerini ver ben öyle yapardım

Back