Aşılama 3. Aşılamam dün yapıldı ama çok öksürüğüm var...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ELALI

biriciğim, canım kızım...
Kayıtlı Üye
12 Mart 2008
7.031
19
Merhaba arkadaşlar,
Dün 3. aşılamam yapıldı onun öncesindeki günlerde çok hastaydım. Şuan sadece öksürüğüm var ve çok içten geliyor. Doktora sordum bi zararı olurmu öksürüğün aşılamaya diye olmaz dedi ama genede içim rahat değil...
Sizce bi zararı olurmu? hastayken aşılama olupta tutan var mı aranızda...

Merhaba arkadaşlar,
Dün 3. aşılamam yapıldı onun öncesindeki günlerde çok hastaydım. Şuan sadece öksürüğüm var ve çok içten geliyor. Doktora sordum bi zararı olurmu öksürüğün aşılamaya diye olmaz dedi ama genede içim rahat değil...
Sizce bi zararı olurmu? hastayken aşılama olupta tutan var mı aranızda...

canım çok sıkma kendini. herşey olacağına varıyor. olcacağı varsa olur zaten. moralini yüksek tut yalnızca. olumlu düşün. bişi olmaz zaten

a.s.canım benim geçmiş olsun geçer inşallah.ben geçen ilk tüp denememden sonra anlattığın gibi idim.dr.mu aradım sordum hiç bir risk olmaz demişti.tabii benim de içimde şüphelerim vardı ama gerçekten öksürüğün çok kuvvetli olsa da hiç bir risk taşımıyor tatlım içini ferah tut hiç bişey olmaz.dua edelim duadan daha kuvvetli birşey yok.yüce rabbimize sığın canım inşallah bebiklerin sımsıkı tutunurlar.yakında müjdeli haberlerini alırız sen hangi merkeze gidiyosun sorununuz nerde ?kaydirigubbakcemile5

a.s.canım benim geçmiş olsun geçer inşallah.ben geçen ilk tüp denememden sonra anlattığın gibi idim.dr.mu aradım sordum hiç bir risk olmaz demişti.tabii benim de içimde şüphelerim vardı ama gerçekten öksürüğün çok kuvvetli olsa da hiç bir risk taşımıyor tatlım içini ferah tut hiç bişey olmaz.dua edelim duadan daha kuvvetli birşey yok.yüce rabbimize sığın canım inşallah bebiklerin sımsıkı tutunurlar.yakında müjdeli haberlerini alırız sen hangi merkeze gidiyosun sorununuz nerde ?kaydirigubbakcemile5

Canım benim çok teşekkür ederim mesajın beni inanılmaz rahatlattı:1hug:
Ben marmara üniversitesi hastanesine gidiyorum. Bende adet düzensizliği ve hipotiroid var. Ama doktorlar bunların hamile kalmaya engel olmadığını sölüyolar.
İnşallah dediğin gibi olurda bu defa kavuşurum meleğime...
Allahım benimle birlikte tüm isteyenlerin kollarını daha fazla boş bırakmasın inşallah:Saruboceq:

canım hayırlı olsun aşılaman Allah verecek olduktan sonra öksürük falan hikaye dinlen kendini yorma ağır kaldırma inşallah hamiş kalırsın

canım hayırlı olsun aşılaman Allah verecek olduktan sonra öksürük falan hikaye dinlen kendini yorma ağır kaldırma inşallah hamiş kalırsın

Canım çok sağol iyi dileklerin için...
Doğru diyosun olduktan sonra hiçbişey engel olamaz. Ama genede korkuyo insan öksürürken bütün iç organlarım dışarı çıkcakmış gibi oluyo, laranjit olmuşumda :1no2:
Ama ilaç falanda kullanamıyorum malesef, kötü etki eder diye...

Canım sende kendine ve yeğenimize çok iyi bak öpüyorum seniŞeniz

bence olmaz öksürük nerde o nerdee
biri üstte öteki altta:))
sen çok harika bir ANNE olacaksın,buna inan,
sevgilerimle

bence olmaz öksürük nerde o nerdee
biri üstte öteki altta:))
sen çok harika bir ANNE olacaksın,buna inan,
sevgilerimle

Ahhh canım benim azından bal damlıya ballkaydirigubbakcemile5
İnşallah dediğin gibi birgün bende ANNE olabilirim
Demişşinya biri üstte biri altta diye :roflol: öle bi öksürüyorumki heryerim aynı anda ayağa kalkıyo farketmiyo:roflol:
Allah seninde gönlüne göre versin iyi yürekli arkadaşım:1hug:

canımm Allahın izniyle hiçbi,şeycik olmaz çünkü bende aynen senin gibifelaket öksürüyodum ve hatta ateş alevc yanıyodum hiçbişeycik olmadıı tuttu ,,benimde 4. aşılamamdı

canımm Allahın izniyle hiçbi,şeycik olmaz çünkü bende aynen senin gibifelaket öksürüyodum ve hatta ateş alevc yanıyodum hiçbişeycik olmadıı tuttu ,,benimde 4. aşılamamdı

Ayyyy canım benim çok sevindim böle haberler beni çok mutlu ediyo:teytey:
İnşallah dediğin gibi olur cnm hakkımızda hayırlısı olsun...
Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm, bizler için dua et

Senin hastalığın aşılamanın yapıldığı günde varmıydı cnm?

banada doktorum ilk asilamada sakin öksürmüyeyim hapsurmuyayim tuvalete gitmiyeyim gibi seyler yapmayin dedi.ne öksürügün nede aksirigin asilalamin tutmasiyla uzaktan yakindan ilgisi yok.icini ferah tut.insallah 3.seferinde anne olayi basarirsin.

X