Merhaba bırlıkte deneyımlerımız paylasalım dıye bu konuyu acıyorum 1 asılamam famera ıle kendılıgınden dıger 2 asılamam catlatma ıgnesıyle oldu su an 3. Nun bekleme suresının son 2 gunjndeyım adet agrısı tarzında bel agrım ve kasık agrım basladı zaten umudum yoktu catlatma ıgnesjnden 14 . Gune kadar pozıtıf sonuc alınabıkıyormus bn bır kez de olsa + yı gormek ıcın 5. Gunu yaptım negatıftı ılk ıgne vurduklarında da aynı sorunu yasamıstım acaba ıgne mı etkı etmıyor vıcuduma normalde 2 asılamam cok zor gectı kanal dar olabılır dedıler canım yanmıstı 3. Sunde gonderılen hortumu takmadan dırek asılama sırıngasıyla yaptı ılklerı yaklasık 30 dk kadar surmus ve aglaya aglaya olmusken bu kez 20 sn ye kadar surdu belkı de bu sekılde de yapılıyor dedı asıstan doktorjm yapmadı asılamayı arasırmada oldum balıkesırdeyım hamıle kalanlar ya da tecrubesı olanlar yardım edebılırmı en azından kafamız dagılır ıyı hıssederız ınsallah bır de balıkesırde doktor önerılerınız var mı ben arastma has . Dr gürhan güney e gıdıyorum hazıran ayından berı esımde de bende de sorun olmamasına ragmen sıkıntımız ne bılmıyoruz ve 6. Asılamaya kadar devam dıyor ılaclar hem pısıkolojık hem de fızıkı acıdan benı cok yıprattı kızlar lutfen yorumlasalım