L luckykus Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2023 848 682 23 27 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi luckykus #61 babymam .!.: Canım hayırlı olsun bebeğin Bende 2. Aşılama yaptırdım yarın kan vereceğim inşallah tutmuştur bebişim Genişletmek için tıkla... İnşallah allah isteyen bakabilecek herkese nasip etsin inşallah
babymam .!.: Canım hayırlı olsun bebeğin Bende 2. Aşılama yaptırdım yarın kan vereceğim inşallah tutmuştur bebişim Genişletmek için tıkla... İnşallah allah isteyen bakabilecek herkese nasip etsin inşallah
N Nasiba K Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Ocak 2025 19 7 1 33 Cuma 01:31 Konu Sahibi Konu Sahibi luckykus #62 anneolmakisteyenler .!.: Benim eşimin sprem testi sonuçları böyle sizde de böyle olup hamile kalan var mı Eki Görüntüle 3412104 Genişletmek için tıkla... Merhaba eşinizin değerleri aslında çok düşük bize doktor bir kaç takviye önermişti 3 ay kadar kullanın dedi rosgenyl-man diye bir takviye edici hap gerçekten de işe yarıyor
anneolmakisteyenler .!.: Benim eşimin sprem testi sonuçları böyle sizde de böyle olup hamile kalan var mı Eki Görüntüle 3412104 Genişletmek için tıkla... Merhaba eşinizin değerleri aslında çok düşük bize doktor bir kaç takviye önermişti 3 ay kadar kullanın dedi rosgenyl-man diye bir takviye edici hap gerçekten de işe yarıyor